16. sep 2007 19:55
Robert Ludlum-Škorpijonova iluzija,napeto.....kot vse njegove knjige. lp goga
16. sep 2007 19:55
Robert Ludlum-Škorpijonova iluzija,napeto.....kot vse njegove knjige. lp goga
18. sep 2007 10:00
V letošnjem poletju me je najbolj prevzela Gejša, sedaj pa spet prebiram Rod jamskega medveda, Dolino konj ter Lovce na mamute. Čudovito branje. simonka23
23. sep 2007 6:33
Modrosti srca, Zgodbe za 5 minut; Michel Piquemal , Philippe Lagautriere; P.S. Marsikatera zgodba bi bila primerna za temo "kar tako" od mamamie aknelab
23. sep 2007 8:26
rimljanka je napisal/a: |
Kate Cann: Pozor, mokra tla in Pozor, globoka voda (čaka me še 3. del: Pozor, samo za plavalce). Najstniška literatura, ampak vredno branja (prebrala na priporočilo elaphus). rimljanka |
Prebrala tudi jaz (vse tri) - res so dobre! Elaphus, bom še izbrala kakšno s tvojega seznama.
Blanchy
24. sep 2007 20:29
Trenutno Ognjeno Srce. Natali
24. sep 2007 21:07
Trenutno: Nora Roberts: Modra dalija. Berljivo, kot vsa njena dela. Meni je pač njen slog pisanja všeč. Me pa čaka še zadnja od kate Cann: Pozor, samo za plavalce. rimljanka
25. sep 2007 20:44
Chesterton: Zločini očeta Browna Še nisem do konca prebrala, ker nisem imela časa, ampak je dobra, da dol padeš. Pesnica
26. sep 2007 7:20
Pearson Allison: Le kako ji to uspe Zelo dobra. Žal resnična tema zaposlenih žensk ki ne dohajamo same sebe, predstavljena na humoren način. Ma, sem se kar našla v njej.. Tina
26. sep 2007 9:05
zadnje knjige, ki sem jih prebrala Majada Ognjeno srce Pasja grofica pa dve od moje srednješolke Obsedena z nakupi Ne puli si las (govori o punci, ki ima raka) klavdija
26. sep 2007 10:23
Trenutno berem Nora Roberts-Rojena iz sramote.Dobra knjiga,kot vse njene! Predtem sem končno prebrala Vrnitev v Barsaloi-Corinne Hofman(bela masajka) Še prej pa Medeni tedni od Pattersona-noro dobra!!! tatamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Jugoslovenka