9. jul 2007 8:18
Massimo Montanari: Lakota in izobilje - nekaka zgodovina evropske kulinarike - meni je bilo zeloooooo zanimivo.
prebijam se skozi Zimsko vrtnico - zdaj vsaj vem, na kateri osnovi je nastala od Dese Muck: Hči lune
LP
cervus
9. jul 2007 8:18
Massimo Montanari: Lakota in izobilje - nekaka zgodovina evropske kulinarike - meni je bilo zeloooooo zanimivo.
prebijam se skozi Zimsko vrtnico - zdaj vsaj vem, na kateri osnovi je nastala od Dese Muck: Hči lune
LP
cervus
9. jul 2007 10:52
Nickolas Sparks - Usodni ovinek Leila - Poročena pod prisilo Počitniško branje... Kozmeja
9. jul 2007 12:01
D.Maurier: Krčma Jamaica stara
9. jul 2007 12:36
Isabel Allende: zgodbe, recepti in drugi afrodiziaki. Knjiga za dol past. Priporočam, pa še kar nekaj receptov je zraven. Loni Makaroni
9. jul 2007 12:54
- john michener: carribean (zelo zanimiv zgodovinski roman, ki ti odpre oči, zakaj je srednja amerika politično tako nestabilna; žal ni preveden v slo, je pa zajetno branje (960 strani). - Pierre Boulle: Most na reki Kvaju (hitro berljivo, zanimivo) - Simone de Beauvoir: Mandarini - Gabriel García Márquez: Kronika napovedane smrti : roman / Huda ura : roman / Odvrženi : roman; zame eden najboljših avtorjem, ker sem zaljubljena v magični realizem - Max Allan Collins, The road to perdition; novela, nastala po filmu, v katerem je blestel tom hanks. pretresljiva pripoved o mafijskem obračunu.
9. jul 2007 13:42
Distorzija-Dušan Dim Roncolino
9. jul 2007 14:07
Za na morje: Madonna ( avtobiografija, zanimiva življenjska zgodba ), Desiree ( stara, stara, pa dobra, o Napoleonu....), Metulj ( resnična zgodba, posnet je bil tudi film ), Živi ( enako )... LP Mac
10. jul 2007 7:02
Nora Roberts: Modra dalija lp mb mb
10. jul 2007 7:08
Gaby Hauptmann: Samo mrtev moški je dobr moški. Priporočal mi jo je knjižničar.Nisem jo še prebrala v celoti, vendar predvidevam, da je naslov vezan na cenjenje moških po smrti. Branje v katerega padeš not. ham-njam
10. jul 2007 12:24
Sophie Kinsell: Moje skrivnosti Goran Tribuson: Če ne bo hujšega Zoe Jenny: soba s cvetnim prahom tumpikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato