5. nov 2006 10:40
Haruhi Murakami: Južno od meje, zahodno od sonca Priporočam za branje vsem nežnim romantikom. limonca26
5. nov 2006 10:40
Haruhi Murakami: Južno od meje, zahodno od sonca Priporočam za branje vsem nežnim romantikom. limonca26
5. nov 2006 12:05
Južno od meje zahodno od sonca je res lepa knjiga!! ivonja
5. nov 2006 13:53
presenetljivo dobra knjigica je Rojstvo venere od Dunant Sarah. se dogaja v renesančnih firencah, ampak so razmišljanja glavne osebe o vsem mogočem napisana fantastično. celo tako, da ko mi prvič v trgovini zajadra v roke, jo kupim. sam da se kuha.. Sporočilo je spremenil(a) Kalipso dne 05. nov 2006 13:54:01
5. nov 2006 14:58
Harry Potter ja zakon! Trenutno berem 5.knjigo-Feniksov red, so me pa tako navdušile, da sem za rojstni dan dobila celo zbirko knjig in TORTO z njegovo podobo mi je naredila svakinja(ki,mimogrede, zadevo 100% obvlada!), kar je bilo totalno presenečenje! Ne vem, kam bi lahko pripopala slikco, da bi videli, ker je res originalen zelvica
5. nov 2006 15:07
z malo Katjo sva danes skupaj brale Nodija-mavrica in skupaj zaplesale ob poslušanju pravljice -šiva mali Janko... Vesna Leben
5. nov 2006 15:44
Trenutno berem Črno dalijo. Je super! brigita
8. nov 2006 18:57
Lily Prior-La cuccina,berljiva knjiga.V začetku mi ni bila preveč všeč ,dokler nisem prišla do poglavja z igricami,sem se nasmejala do solz. potem me je kar odneslo do konca .Je pa signorina Rosa Fiore zelo odločna ženska,kar sama je kravo zaklala..... lp goga
8. nov 2006 20:23
Kako je ded prismučal na Finsko andreja č.
24. nov 2006 22:25
Pravkar prebrala Belo Masajko,pa se bom poganala takoj na lov z nadaljevanjem Zbogom Afrika.To je zeloooo čudovita knjiga katero sem prebrala v hipu tako da je marikatero hišno opravilo ostalo nedotaknjeno.Rada imam zgodbe o ženskah ki so preživljale "drugačno" življenje.Zato bi bila vesela če ima kdo naslov o kaki dobri knjigi na to temo.Lepo branje vam želim Anita Erniša
25. nov 2006 8:16
Anita, iz te zbirke, v kateri je Bela Masajka, je še vrst drugih ženskih zgodb,pretresljivih, neverjetnih ... Živa zažgana, Puščavska roža, pozabita na hčer, Gejša, če naštejem samo nekatere. Poglej v Cobiss. mimikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Pica zvitki