16. sep 2006 16:45
Trenutno berem DA VINCIJEVO ŠIFRO,potem me pa čaka še PET ČETRTIN POMARANČE andreja č.
16. sep 2006 16:45
Trenutno berem DA VINCIJEVO ŠIFRO,potem me pa čaka še PET ČETRTIN POMARANČE andreja č.
19. sep 2006 4:28
tilenboc je napisal/a: |
Po več kot desetih letih sem zopet prebrala trilogijo knjig iz zbirke Otroci zemlje od pisateljice Jean M. Auel in to Rod jamskega medveda, Dolina konj in Lovci na mamute. Sem že pozabila, kako so lušne. |
19. sep 2006 8:05
Hej Marija, pošlji tilenboc raje zasebno sporočilo, bo bolj gotovo, da ga bo prebrala Lp
19. sep 2006 9:49
Začela sem z Angeli in demoni od Dana Browna, priporočam pa Prebujna domišljija Olivije Joules od Helen Fielding (Bridget Jones). Po dolgem času sem strašno uživala in jo prebrala v treh dneh (kar je zame zadnja leta, odkar imam otroke velik rekord ). Lp, Asja
19. sep 2006 11:42
Trenutno Nick Hornby - How to be good. Njegove knjige so mi izredno vsec. Verjetno je prevedena v slovenscino. Sporočilo je spremenil(a) metaraketa dne 19. sep 2006 11:43:07
19. sep 2006 13:18
maddog je napisal/a: | ||
|
19. sep 2006 20:27
maddog je napisal/a: |
Pozdrav! Čeprav ste to napisali ža pred časom,upam,da vas bo moje sporočilo našlo! Jaz sem vse tri knjige prebrala nekaj let nazaj(dobila v knjižnici),zdaj bi jih rada še enkrat. Veste mogoče,kje se jih da dobiti-kupiti,...Poznate mogoče koga,ki bi jih bil pripravljen oddati-prodati,...?!?!?!?!? Lep pozdrav , Marija (031 694 136)-ali email: marijakc@yahoo.com maddog |
19. sep 2006 20:54
Prebrala: Ljubi moj sputnik Besede tečejo kot motor mojega novega Clia in ko prideš do konca bi najraje prestavil v vzratno......... Suzi
21. sep 2006 22:07
Donna Leon: Nevarna zdravila (tako,tako-je postala že malo dolgočasna)... LP juhica
21. sep 2006 22:16
Lidka. A so to vilinci od Jeršekove? Mi lahko zaupaš še ostale naslove? LP juhicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Jabolčna pita s kokosom