8. avg 2017 22:11
Lojze Kovačič-Kristalni čas
8. avg 2017 22:11
Lojze Kovačič-Kristalni čas
9. avg 2017 12:11
Natalija Pavlič: Tekaški denvnik čisto navadne gospodinje
9. avg 2017 12:35
Karlo Štajner; 7000 dni v Sibiriji
10. avg 2017 9:50
Jean-Luc Bannalec: Na koncu sveta
Pisatelj (Nemec s francoskim psevdonimom) prav nesramno uporablja kuharski recept Andree Camillerija: precej oddaljena, nekoliko eksotična pokrajina (namesto Sicilije Bretanja), v long-distance relationship zapleten policijski inšpektor, ki polovico časa prebije v oštarijah, ob tem nekaj lokalnih čudakov in malo iredentizma. Jaz imam čisto rada klišeje, če so iskreni; ta je, za razliko od Camillerija ali Montalbana, povsem dvodimenzionalen in očitno napisan z namenom molže. Ostalih knjig iz serije ne bom šla brat, škoda časa.
16. avg 2017 9:30
Po končani trilogiji Pokopališče pozabljenih knjig (Carlos Ruis Zafon) temačne vsebine se prav prileže razvedrilni Morilec, ki je hotel v nebesa (Jonas Jonasson).
19. avg 2017 15:44
Danes končala NOVAJ PRILOŽNOST (zgodbe o ljudeh iz mesteca Virgin River). Lepa.
16. sep 2017 2:18
Robyn Davidson-POTI-o zenski, ki je sama pripotovala 2700 km avstralske divjine in neverjetno, prav na dopustu sem srečala dve prijazni avstralski turistki, ki sta sta se sprehajali ob bohinjskem jezeru, z njima sem prijetno poklepetala in jima omenila to knjigo, ki sta jo seveda poznali, sem bila pa tudi pohvaljena, da dobro obvladam angleščino, čeprav je ze več, kot 35 let , od kar sem se jo učila.
2. okt 2017 13:46
Končujem branje The Dry (Jane Harper). Odlična kriminalka, ki jo težko odložim iz rok (in doma kaj pametnega postorim ) . Priporočam!
2. okt 2017 18:07
Jo Nesbo...........Žeja......
4. okt 2017 19:39
Novorojen
https://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.bukl
joj, ne morem odložit!
Sporočilo je spremenil(a) sijasaja dne 4. okt 2017 19:40
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)