27. mar 2016 9:12
Trenutno berem Usodne sanje, srce parajoca zgodba, ki se sprasuje, kaj je potrebno, da zivimo dalje in obenem ne pozabimo preteklost.
buča
27. mar 2016 9:12
Trenutno berem Usodne sanje, srce parajoca zgodba, ki se sprasuje, kaj je potrebno, da zivimo dalje in obenem ne pozabimo preteklost.
buča
30. mar 2016 13:35
štimka je napisal/a: |
sonci si morda prebrala njen roman Nadomestne volitve? Zelo zabaven roman prežet z tipičnim angleškim humorjem, ki ti da vpogled kako živijo na podeželju. Odlično branje! Career of Evil pa še ni prevedena v slovenščino? |
Ne, te še ni v slovenskem prevodu.
sonci
4. apr 2016 12:26
Christiane V. Felscherinow: Jaz, Christiane F., kljub vsemu življenje
Po 35-letnem premoru nekdanja odvisnica s postaje Zoo razkriva svoje življenje, neprestan boj z odvisnostjo, s preteklostjo, ki jo zasleduje.
Vredno branja.
181604
12. apr 2016 9:01
Fran Milčinski: Butalci
Moram obnovit znanje. Ker sem že malo pozabila. Najprej bom prebrala eno. In pri odločitvi ne rabim pomoči. Ker že vem. Tale bo: Kako so si Butalci omislili pamet. Potem pa še vse ostale. In ne. Na to knjigo me ni spomnila nobena tema na kulinariki. Ali več njih. V bistvu sem brisala prah s knjižnih polic. Moj maček pa je po dvorišču lovil pamet.
P.S.: Opravičujem se za smetenje dobre teme. Skušnjava je bila prevelika
V.
13. apr 2016 19:43
lp
cervus
18. apr 2016 13:09
Jaz pa trenutno berem Ogenj, rit in kače niso za igrače, od Milene Miklavčič. Vsak trenutek bolj sem hvaležna da živim v tem "sodobnem" času - sploh ker sem ženska :)
ANJA
18. apr 2016 14:00
VilmaS, všeč mi je. Butalci. In da zmoreš sama. Da ne potrebuješ pomoči.
&Že grem po metlo. In smetišnico. Za sabo vedno pospravim. Počistim madeže. Sama. Brez pomoči. In lep pozdrav
Katarinči
18. apr 2016 14:07
Trenutno prebiram knjižico Primož Trubar.doc, izbor odlomkov iz Trubarjevih literarnih del - brisala sem prah s knjižnih polic domačega pubertetnika ...
Katarinči
18. apr 2016 19:25
Slavko PREGL: Zakaj ima babica dve palici???
Bralna značka za šesti razred osnovne šole... Čuvam danes enga fantka mojega nečaka, ki je zbolel
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Bolj enostavno in poceni ne gre