29. jul 2015 23:07
proxima je napisal/a: |
Ti kar mirno beri počasi; serija je po kronologiji prequel od Red Dragon (temu sledi The Silence of the Lambs in šele tej Hannibal), po vsem ostalem pa razen mrkega pogleda in na žvečenje keramičnih ploščic spominjajočega akcenta Madsa Mikkelsena (ki je sicer za moj okus nadvse žlahten igralec, ampak očitno je tudi njemu zmanjkalo denarja za položnice in je moral podpisat tisto, kar so mu ponudili) nima kaj dosti soli, vsekakor pa skoraj nič skupnega s kultnim Hannibalom the Cannibalom iz The SotL.
lp, proxima
|
Ja, saj serija me bo počakala, čeprav sem na vezi s kolegico, ki gleda serijo in v te sezoni, ki se zdej predvaja, se je že nekaj dogajalo, kar berem jaz. Drugače pa meni je zelo na mestu Mads za tole vlogo, boljšega ne bi mogli najti. Sem pa gledala triler za tega Red dragon (zgolj zaradi kolegice),... in mi ni všeč igralec, ker je preveč "normalen" :P
Skratka... Sedaj grem na dopust in sem si sposodila še Analfabetko, Ime rože, Od Terrya Pratchetta sem si sposodila Tri vešče, ter vzela sem si še od moje priljubljene pisateljice Tess Gerritsen Klub mefisto...
Bomo vidli, kako mi bojo všeč knjige, sem si pa letos kar pester in zelo raznolik kupček izbrala za brat :)
Duracell
Sporočilo je spremenil(a) Duracell dne 30. 2015 11:15