10. mar 2015 13:58
Trenutno pa Na dvoru rdečega carja - Stalin. Obupno dolga, ampak dobra.
peter
10. mar 2015 13:58
Trenutno pa Na dvoru rdečega carja - Stalin. Obupno dolga, ampak dobra.
peter
11. mar 2015 13:23
ibiza je napisal/a: |
Priporočam: Kluun, "Pride ženska k zdravniku" in njeno nadaljevanje "Vdovec". Kako nas življenje premetuje...
|
Peter, morda prebereš še tretji roman "Petelinčka". Je predzgodba teh dveh, nikakor ni tako čustven, morda včasih dolgočasen, ampak vseeno.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
12. mar 2015 2:18
Končala z 'Paper Towns' Johna Greena. Odlična. Postaja moj najljubši ne-kriminalni avtor. Sedaj se lotevam Gone Girl (Gillian Flynn), potem pa sledi še Looking for Alaska (spet Green).
MaskaA
13. mar 2015 1:59
http://www.rtvslo.si/kultura/knjige/poslovil-se-je
V starosti 67 let je preminil enkratni pisatelj Sir Terry Pratchett ..njegova Discworld serija je briljantna. Če vam je všeč fantazija s pošteno dozo humorja, le vzemite v roke katero od njegovih knjig, ne bo vam žal.
NaturensGalleri
13. mar 2015 15:08
Ravno končala Živi svoje sanje -Lori Spielman -paše včasih,da se spomniš svojih želj iz otroštva;-))
Danes v nočno gre z mano Krotilec levov nova v seriji Lackberg
tatam
13. mar 2015 15:49
mojezlato je napisal/a: |
Berem knjigo Enosmerna vozovnica.
|
Se že odpravljata na novo pot, tokrat s sinom.
Jaz pa zdaj berem Iran, dežela med Perzijo in islamom.
mamamia
14. mar 2015 6:38
Simon Beckett- Zapisano v kosteh
Napet triler.
181604
15. mar 2015 0:47
Zadnje čase preberem tudi kakšno iz šolskih klopi in ni mi žal, saj jih dojemam čisto drugače.
Konec februarja in v tem mesecu sem prebrala Paasillina: Očarljivi skupinski samomor. Zelo žalostna, smo Slovenci zelo podoben narod.
Ernesto Guevara: Motoristov dnevnik
Cecelia Ahern: P. S. Ljubim te, za čisto lahkotno branje ter Kamenko Kesar: Mene ne bo noben jebo, ki mi je bila blizu zaradi Maribora ter pisateljevih let.
Zdaj je na vrsti Jack Kerouac: Na cesti
Merlisa
15. mar 2015 9:55
Leopold Odlazek: Med hauzi. Spet - ampak je fajna.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Debeli špageti s poletno zelenjavo