15. feb 2014 20:07
Jaz pa požiram tretji del iz trilogije Millenium - matr, čist zasvojena sem ratala s temi kriminalkami
rrr
15. feb 2014 20:07
Jaz pa požiram tretji del iz trilogije Millenium - matr, čist zasvojena sem ratala s temi kriminalkami
rrr
15. feb 2014 20:11
Miljenko Jergović - Zgodovinska čitanka 1: hm, po vseh hvalah sem nekoliko razočarana, ampak v bistvu ni nič avtorjeva krivda - sem samo ugotovila, da sem za to, da bi tole knjigo bolj cenila in od nje več odnesla, enostavno premlada. Moram pa priznati, da ima avtor en pretanjen občutek opisovanja, s katerim je svoje spomine lepo prelil na papir.
15. feb 2014 20:14
ribaracarak je napisal/a: |
|
Jaz zdaj krimiče merim po tem, a so boljši ali slabši od Milleniuma. Zaenkrat bi tiste, ki so mu blizu, lahko preštela na prste ene roke
15. feb 2014 21:13
rag_doll je napisal/a: | ||
Jaz zdaj krimiče merim po tem, a so boljši ali slabši od Milleniuma. Zaenkrat bi tiste, ki so mu blizu, lahko preštela na prste ene roke |
Rag- dol. preberi 3sekunde,boš spremenila mnenje..se dogaja na švedskem
lp goga
15. feb 2014 22:58
gogad, dodala na seznam za knjižnico, hvala
16. feb 2014 10:15
Ob tebi, Jojo Moyes - že dolgo časa me ni knjiga tako ganila, kot me je ta. Nisem jokica, ampak sem ob tej, proti koncu, požirala solze.
Fora
17. feb 2014 7:18
J.A Redmerski / NIKOLI TVOJA - custvena, romanticna, napeta. Knjiga, ki jo preprosto ne mores odloziti. Se dobro, da je bila oblacna nedelja in nisem imela slabe vesti. Priporocam.
limonca26
17. feb 2014 12:43
Za tiste, ki rade berete kriminalke - jaz sem imela "napad branja" kriminalk lansko leto poleti. Ste poskusile z Avgustom Demsarjem? Za moje pojme najboljsi avtor slovenskih kriminalk. In ker so teme umescene v okolje, ki ga poznamo, sem v branju res uzivala.
Fora
17. feb 2014 13:41
Divja - Cheryl Strayed
anastazijab
17. feb 2014 20:13
Terry Pratchett - Soul Music. Zdaj me čakata še njegovi Hogfather in Snuff.
NaturensGalleri
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla
Toscanska panzanella