8. dec 2013 10:48
Sem sredi kriminalke Poka puška (H. Laurie). Zanimiv način pisanja... jaz pa sem mislila, da ima dr. House tak stil humorja samo v seriji
8. dec 2013 10:48
Sem sredi kriminalke Poka puška (H. Laurie). Zanimiv način pisanja... jaz pa sem mislila, da ima dr. House tak stil humorja samo v seriji
8. dec 2013 23:46
ela113 je napisal/a: |
Sem sredi kriminalke Poka puška (H. Laurie). Zanimiv način pisanja... jaz pa sem mislila, da ima dr. House tak stil humorja samo v seriji |
U, tole bo pa za preverit. Dodano na listek.
10. dec 2013 20:01
Pravkar grem proti koncu romana Luč sredi morja. Govori o svetilničarju in njegovi ženi ter najdenem dojenčku..... Lepa res.
buča
10. dec 2013 21:06
Na dušek sem prebrala Otrok Tibeta (Sonamin beg v svobodo). Zgodba opisuje resnico o dekletu iz Tibeta, kako je pobegnila v času Kitajske okupacije.
Zdaj pa me na polici čaka Pvej mi, Silvija od Slovenske avtorice Romane Berni.
granatka
11. dec 2013 20:49
ljubiteljem kriminalk priporočam RDEČO HIŠO. čisto nekaj posebnega, ker se dogaja v Texasu in točno v to okolje paše ta vsebina.
12. dec 2013 9:19
V zadnjem času prebrala:
Giordano Paolo: - Samotnost praštevil (meni osebno zelo dobra knjiga)
Giordano Paolo: Človeško telo (ta je pa še boljša :) o vojni v Afganistanu in vpliv vojne na vojake...)
Sedaj pa berem Game of Thrones drugi del: Vranja gostija.... ja enostavno ne moram čakati, da pride nova sezona ven 2014!!! :)
Predlagam pa še: Scott Smith: Ruševine ..taka malo psihička :) Brala sem jo 3 leta nazaj, pa jo imam še kar zelo dobro v spominu, to že veliko pomeni! :)
Duracell
12. dec 2013 11:13
Lahkotnega?
Nora zabava: Arto Paasilinna, kar koli.
Še vedno bolj kot ne lahkotno, ampak zelo berljivo: Isabel Allende, kar koli.
Ne pretežko, zelo berljivo, ponavadi obsežno, a te potegne in predvsem zelo veliko nauči: James Mitchener, kar koli
High-class zabava z nobelovcem: Saul Bellow - Henderson, kralj dežja.
Sonja
12. dec 2013 17:08
limnol je napisal/a: |
Lahkotnega? Nora zabava: Arto Paasilinna, kar koli. Še vedno bolj kot ne lahkotno, ampak zelo berljivo: Isabel Allende, kar koli. Ne pretežko, zelo berljivo, ponavadi obsežno, a te potegne in predvsem zelo veliko nauči: James Mitchener, kar koli High-class zabava z nobelovcem: Saul Bellow - Henderson, kralj dežja.
|
haha, Paasalina in njegovo delo Dedu na sledi ...
Črnohumorne knjige: Miljenko Jergović: Sarjevski Marlboro, Boris Dežulović: Jebo sad hiljadu dinara ...
mamamia
12. dec 2013 17:09
Duracell je napisal/a: |
V zadnjem času prebrala: Giordano Paolo: - Samotnost praštevil (meni osebno zelo dobra knjiga) Giordano Paolo: Človeško telo (ta je pa še boljša :) o vojni v Afganistanu in vpliv vojne na vojake...) Sedaj pa berem Game of Thrones drugi del: Vranja gostija.... ja enostavno ne moram čakati, da pride nova sezona ven 2014!!! :)
Predlagam pa še: Scott Smith: Ruševine ..taka malo psihička :) Brala sem jo 3 leta nazaj, pa jo imam še kar zelo dobro v spominu, to že veliko pomeni! :)
|
V zvezi z Afganistanom še ena pretresljiva knjiga: Afganistan, kamor se bog pride le zjokat ...
mamamia
12. dec 2013 18:14
Hvala mamamia ... bom si dala na seznam... Da preberem še iz drugega vidika kaj se dogaja v Afganistanu, vidim da se gre dejansko o Afganistancih.. ker to katero sem jst brala, piše o italijanskih vojakih v Afganistanu.. In kaj vse doživijo in kako to na njihv pliva :)
DuracellKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin