13. jun 2013 14:45
Ljubiteljem dobre knjige priporočam Novorojen,pisateljice Margaret Manzzantini.Zgodba, ki vleče do konca!
adalbert
13. jun 2013 14:45
Ljubiteljem dobre knjige priporočam Novorojen,pisateljice Margaret Manzzantini.Zgodba, ki vleče do konca!
adalbert
13. jun 2013 16:48
Simon Beckett - Kemija smrti (zaenkrat super knjiga ... )
Binko83
14. jun 2013 16:17
naor je napisal/a: |
Tega pisatelja srečaš tudi v včerajšnji Oni in današnji Jani. Tudi jaz sem si dala tole knjigo na seznam, že mora biti v redu, če jo že tretjič bereš Magnesium. |
Super je, res jo priporočam vsem :) Njegovo drugo knjigo, Človeško telo, mam pa pripravljeno da se je lotim ko tole končam =)
Magnesium
14. jun 2013 19:49
Vitana Mala: Sreča na vrvici
Donna Leon: Brunettijev primer NUMERO 9
Thomas Brezina: Skrivnost ledene pošasti
16. jun 2013 16:39
Za branje v senci ali na letalu priporočam: SARIN KLJUČ; jaz sem jo prebrala v enem dnevu, ko sem imela "dan zase", vmes sem utegnila it samo do wc-ja in hladilnika.
http://www.zalozba.arsem.si/knjige/sarin-kljuc
http://www.youtube.com/watch?v=mF9GjCQKBcY
za dopustniško branje mamicam pa priporočam KLUB VRAŽJIH MAMIC, malce v posmeh mamicam s super sončki.
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=146
21. jun 2013 10:39
Zapelji me...............odlična knjiga
V morju so krokodili...........
Iza1976
21. jun 2013 19:55
Jodie Picoult: PREPROSTA RESNICA
slikovito napisana zgodba, ki se sicer dogaja med Amiši, vendar naj vas to ne odvrne od branja. pisateljica se je resnično vživela v vlogo in to prenesla na bralca.
več kot 400 strani napetega branja primernega za vsak dan, predvsem pa počitniško branje za v senco.
22. jun 2013 13:56
Trenutno izgubljen med različnimi paralelnimi svetovi. Knjige prebiram po navdihu v danem trenutku.
Torej to izgleda nekako tako;
Zgodnje jutro, ali zgodenj večer (prvo je ob 4.00, drugo ob 18.30), skodela čaja, par domačih piškotov/peciva, pred mano pa 3-4 knjge. Nato pa nekaj čaja in keksek z eno knjigo, par požirkov in pol kakšnega keksega ter druga knjiga. Tista katera bolj potegne, pri tisti preberem več strani, v nasprotnem primeru do naslednjega poglavja ali odstavka par strani naprej.
Kakšen trot.
Ampak to gre samo pri lahkotnih knjigah...
1. Jezernik, Božidar: Kava : čarobni napoj
2. Peternel, Nataša: Inkvizicija
3.Jezernik, Božidar: Goli otok - Titov gulag
4. Na otroška leta pa tako za sprostitev---> Brezina, Thomas: Sod z mrtvaško glavo
22. jun 2013 16:32
Kar nekaj časa sem brala 527 strani čisto drobnega tiska knjige " Komu zvoni " Ernest Hemingway, knjiga je pa starejša kot jaz, saj je izšla leta 1950.
Zdaj pa na dve, z mnogo večje napisanimi črkami
Tone Škarja: Stene mojega življenja
Amanda Hampson: Oljčni sestri
babka1951branka171
sporočila: 218
22. jun 2013 17:13
mojezlato je napisal/a: |
Ravno včeraj pa sem končno dobila Ne domišljaj si! (Igor Plohl), ki opisuje "Dve leti nekega paraplegika" in je avtobiografija moškega (Igorja), ki je padel s strehe in ostal hrom. Sem bila na predstavitvi njegove knjige in moram reči, da sem bila prevzeta nad njegovo voljo, pogumom, željami... Baje, da je knjiga zelo dobra za prebrat.
|
Prebrano, se zamisliš.
Opisuje svoji dve leti mojezlato. Res, da Gospod Igor ni pisatelj in mu beseda ni tekla kot namazana, obenem je težje pisat, ker je avtobiografija, a vseeno, Kapo dol - Človek z veliko.
Bi jo predlagala neki novi forumašici tu, ki ima toliko povedati in vse po vrsti vzgaja- pa nebi imensko.
branka171Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Suzanine palačinke