17. feb 2013 16:00
Anders De La Motte - Igra
Binko83
17. feb 2013 16:00
Anders De La Motte - Igra
Binko83
17. feb 2013 21:25
Boris Akunin...Ahilova smrt..
lp goga
18. feb 2013 16:14
Kolo življenja je prebrana, zdaj pa za danes zvečer kolebam med dvema, kaj naj najprej začnem:
Jurij Rithen - Sanje v megli, Zimska vrtnica...........
bom prebrala par strani vsake in se nato odločila, lep teden vam želim
babka1951
18. feb 2013 20:20
No, če boš kot prvo začela brati par strani Zimske vrtnice, je že jasno, da do prvih strani Sanj v megli sploh ne boš prišla, dokler ne bo vrtnica prebrana.....
lp
cervus
18. feb 2013 21:01
hvala elaphus, res sem kolebala, noč bo spet minila kot bi mignil, do četrtka......... potem pa dobim tisto dolgo čakajočo od Jenny Colgan: Dobimo se v slaščičarni.....potem pa teden počitnic z dvema srednješolskima vnukoma, brez branja.......uffff,kako že komj čakam te dneve pod Vitrancem...
babka1951
20. feb 2013 14:18
S. Kinsella: Koktajli za tri. Lahkotna predvidljiva zadeva. Nič posebnega.
A.E. Skubic: Koliko si moja. Knjiga je dobitnica nagrade Kresnik 2012. Kar zanimivo branje, čeprav zlasti na začetku predolgovezna in razvlečena. Tudi konec bolj tako - tako.
situla
20. feb 2013 17:34
babka1951 je napisal/a: |
hvala elaphus, res sem kolebala, noč bo spet minila kot bi mignil, do četrtka......... potem pa dobim tisto dolgo čakajočo od Jenny Colgan: Dobimo se v slaščičarni.....potem pa teden počitnic z dvema srednješolskima vnukoma, brez branja.......uffff,kako že komj čakam te dneve pod Vitrancem...
|
Dobimo se v slaščičarni je zelo posebna knjiga....me je prijelo tortice pečt...
lp goga
21. feb 2013 3:20
Po zelo mučnem branju, ampak ker je kao top, sem prebrala trilogijo 50%....samo to lahko komentiram...katastrofa, grem nazaj na Jane Austen, da malo k sebi pridem...pa čeprav že 10x prebrano, ampak po tej bizarni zadevi...
Vesna555
21. feb 2013 8:23
Zakaj pa naj bi bila bizarna?
lp goga
21. feb 2013 8:25
Dustin Thomason:21.12.....
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Bučna juha s kokosovim mlekom