17. jan 2013 15:01
Chris Kuzneski..Izgubljeni prestol..napeto...
Carmen Reid..Zadetek v polno..seksi ,iskrena,vihrava zgodba o nezvestobi,neplodnosti,smetani in jagodah
lp goga
17. jan 2013 15:01
Chris Kuzneski..Izgubljeni prestol..napeto...
Carmen Reid..Zadetek v polno..seksi ,iskrena,vihrava zgodba o nezvestobi,neplodnosti,smetani in jagodah
lp goga
22. jan 2013 9:51
Stanej, malo sem iskala knjige in Simona Ritupej je napisala knjigo Kuharica brez licence.
Merjinaa
22. jan 2013 10:47
Utta Danella: Stella Termogen. Življenje deklice pred 2.sv. vojno, med in po njej. Poleg njenega življenja se skozi knjigo lepo občuti tudi tedanji čas v Nemčiji.
Uly
22. jan 2013 13:43
Tess Gerritsen -Gospa x...napeta kriminalka,ki jo težko odložiš..
lp goga
22. jan 2013 14:46
Uly, če ti je tema v knjigi Stella T. všeč, potem preberi še 4 knjige Senta.
vikica
22. jan 2013 15:33
Tess Gerritsen piše izjemne kriminalne romane, priporočam! Pred kratkim sem prebrala Skrivnost zapuščenega vrta, osupljiva zgodba.
ursiii
22. jan 2013 17:55
ursiii je napisal/a: |
Tess Gerritsen piše izjemne kriminalne romane, priporočam! Pred kratkim sem prebrala Skrivnost zapuščenega vrta, osupljiva zgodba.
|
Res je ..imam celo njeno zbirko doma...no vsaj tisto,ki je prevedena v slovenščino...
lp goga
22. jan 2013 19:09
vikica je napisal/a: |
Uly, če ti je tema v knjigi Stella T. všeč, potem preberi še 4 knjige Senta.
|
Mi lahko prosim poveš še kaj več, ker ničesar ne najdem na netu . Hvala.
Uly
22. jan 2013 19:14
Uly, avtorica je Marie Louise Fischer: Senta, več delov.
rimljanka
22. jan 2013 19:24
O, najlepša hvala!
UlyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Bučke s sirom