7. mar 2006 19:10
ALENKA_D je napisal/a: |
Prebrala sem že nekaj knjig Nore Roberts. Tudi mene Uročen ni prepričala, ostale njene knjige so mi bile zelo všeč. lp Alenka |
7. mar 2006 19:10
ALENKA_D je napisal/a: |
Prebrala sem že nekaj knjig Nore Roberts. Tudi mene Uročen ni prepričala, ostale njene knjige so mi bile zelo všeč. lp Alenka |
7. mar 2006 21:40
mamamia, če ti je bila všeč knjiga o Rodinu, preberi še Camille Claudel (Anne Delbée) Vrana
8. mar 2006 11:47
zanima me ce je ze kdo prebral knjigo Digitalna trdnjava? mam jo rezervirano ampak ne vem ce se jo splaca prebrati.mogoce kdo kaj? hvala Alya_88
8. mar 2006 12:43
ja jaz sem jo prebrala pa mi ni bilo žal, dobro in napeto branje, ogoče vse skupaj malo neresnično :) sonchek
12. mar 2006 21:30
Še dveh sem se spomnila, mislim, da še niso omenjene: Andre Soubiran: Dnevnik žene v belem (zelo, zelo mi je všeč) in trilogija istega avtorja Ljudje v belem. LP cervus
13. mar 2006 9:41
MALC je napisal/a: |
Včeraj sem končala brati knjigo KODRLAJSASTI PITON - grozljiv opis narkomanskega življenja na podlagi resničnega doživljanja. Vsekakor knjiga, ki bi jo morali prebrati vsi starši in vsi mladostniki!! Lep dan vsem skupaj!! MALC |
13. mar 2006 10:17
Pravkar prebrala knjigo ANGELI IN DEMONI od pisatelja Dan Browna, ki je napisal tudi DA VINCIJEVA ŠIFRA. Zelo zanimiva in tudi napeta. Prebrana v dveh dneh. Natty
13. mar 2006 10:22
Priporočam tudi branje knjige VYRI DUTTONOVA - Margaret Walker Všeč mi je bila tudi DEKLE IZ ŠANGHAJA - Wei Hui lep pozdrav od knjižnega molja Ivi. Ivi
13. mar 2006 11:15
Ivi je napisal/a: | ||
|
13. mar 2006 11:19
elaphus je napisal/a: | ||||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo