6. feb 2006 12:21
Jaz pa čisto nostalgično berem najljubšo knjigo mojega otroštva - Ronja, razbojniška hči. Loni Makaroni
6. feb 2006 12:21
Jaz pa čisto nostalgično berem najljubšo knjigo mojega otroštva - Ronja, razbojniška hči. Loni Makaroni
6. feb 2006 12:51
Po vašem nasvetu sem prebrala knjige Eno leto vdova(me ni posebno pritegnila), Očarljivi skupinski samomor(zelo zabavna), Povej mi, Silvija(te pritegne), trenutno sem na začetku Tulečega mlinarja.
6. feb 2006 13:05
Prebrala Gejšo , zdaj berem Hišo zla od A.C.
6. feb 2006 13:22
haj Te dni se bom odpravila v knjižnico pa mi svetujte kakšno dobro ljubezensko knjigo mora biti dobra da te kar notri potegne in ne nehaš brati dokler ni konec.
6. feb 2006 14:45
Pri avtorici Kathleen Woodiwiss že ne moreš faliti, Plamen in cvet ter Zimska vrtnica, potem jih je pa še več v angleščini, če se v njej znajdeš dovolj dobro... Loni Makaroni
6. feb 2006 16:06
Saj ne vem-smo že omenjali Pesem ptic trnovk (res je bila posneta nadaljevanka, brati pa je tudi luštno), Šolohov Tihi Don je tudi kar v redu, Loni se je lotila Ronje, jaz pa Emila iz Loneberge in se spet kar valjam od smeha (opozarjam - knjige-tri so o Emilu- so otroške, pa nič ne škodi, tudi če jih beremo ta stari!) LP cervus
7. feb 2006 15:31
kristina je napisal/a: |
haj Te dni se bom odpravila v knjižnico pa mi svetujte kakšno dobro ljubezensko knjigo mora biti dobra da te kar notri potegne in ne nehaš brati dokler ni konec. |
7. feb 2006 15:39
kristina jaz bi ti priporocila knjigo p.s. ljubim te- zgodba ki pritegne, tako da ne mores stran od nje! lp sonchek
7. feb 2006 19:56
Christopher Paolini:Eragon in Sabriel od Nixa sta sedaj v delu. LP juhica
8. feb 2006 0:52
Sonchek kdo je avtor knjige P.S. I love you? LP ivonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Poširane hruške