19. jun 2009 15:09
Zenska v rdecih cevljih - Joanne Harris Ce vam je bil vsec roman Cokolada, to je njegovo nadaljevanje. LP, R.
19. jun 2009 15:09
Zenska v rdecih cevljih - Joanne Harris Ce vam je bil vsec roman Cokolada, to je njegovo nadaljevanje. LP, R.
23. jun 2009 16:25
Philip Roth: Človeški madež Več kot odlična knjiga, ki se na zelo intimen in zaostren način loti vprašanja človekove identitete. Toplo priporočam! magnolija
23. jun 2009 18:47
Pravkar sem do konca prebrala knjigo avtoric Celeste in Kristine Jones in Juliane Buhring z naslovom Ne brez moje sestre. Knjiga je pravzaprav avtobiografija treh sester in njihovega življenje v sekti Božji otroci ( The children of God), ki jo je ustanovil napol nori David Berg. Njihov oče se je sekti pridružil skupaj z ženo, Celestino in Kristinino mamo. V dolgih letih življenja v sekti se je potem poročil še z nekaj ženskami in imel otroke z njimi. Opisi življenje v sekti so grozljivi, otroke so odrasli člani zlorabljali seksualno in psihično. Zares grozljiva zgodba, še vedno pa ne razumem, kako je mogoče, da odrasel človek prav nič ne misli s svojo glavo ( njihov oče), verjame pa tisto, kar mu sugerira do konca zblojeni vodja sekte. rosie
23. jun 2009 19:14
Čefurji, raus! - Goran Vojnović Ukradeno angelom - Brian Dullaghan Omerta - Mario Puzo Ledena prevara - Dan Brown Petya
23. jun 2009 20:08
Me je izzval sončikin komentar http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1861 in sem ročno zavila v knjižnico in si izposodila knjigo dr. Glasserja Vsak učenec je lahko uspešen in bila nad njo precej razočarana. Me spominja na knjige v stilu Kurja juhica za človeško dušo in mi je malce preveč ocvetličena in ameriško naravnana. Nekaj stvari iz knjige pa uporablja večina učiteljev, se mi zdi.
lp
cervus
24. jun 2009 0:08
Zadnja prebrana: Benka Pulko - Pocestnica. Zelo, zelo priporočam, saj ženska poleg vsega ostalega, zna tudi zelo dobro pisat. karlinka
24. jun 2009 0:17
Aarto Paasilina: Dedu za petami - prebrano na dušek Haruki Murakami: Ljubi moj sputnik Schlink: Vrnitev domov Nekaj časa pa se bom izogibala vseh del Susan Brown, ki so dobre za na plažo, če res ni drugega. V branju: Živa zažgana Na polici v pripravi na branje: Majada, Šepetalec vetra, Ohranila sem ponos, Dolgo življenje Marianne Ucria, ...
24. jun 2009 20:47
http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_840_978961 Prebrala roman Ljubezen mojega življenja in je dobra knjiga. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
30. jun 2009 13:58
V pripravah na potovanje na Daljni vzhod: Šogun. Zelo priporočam ljubiteljem historical fiction. Ponovno se bom lotila S strahospoštovanjem in Metafizika cevi. Če ima kdo kaj japonskega v glavi, naj mi prosim zaupa. Murakamija sem že v celoti prebrala. mimika
30. jun 2009 14:51
Zapiski iz trebuščka - zabavna zgodbica nosečnice. bučaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Hot dog v listnatem testu