14. maj 2009 17:29
mamamia je napisal/a: |
Eric Malpass: Zjutraj ob sedmih ( proxima je omenjala to knjigo v enem forumu, potem še pripomba nole o tej knjigi, oboje je bilo dovolj za takojšnjo rezervacijo knjige in zdaj uživam v branju). mamamia |
mamamia, a je to o eni igralki oz. scenaristki srednjih let, ki živi z enim moškim, potem pa sreča enega mladeniča, lepega ko bog (vsaj za ostali svet, ona je ob njem dokaj ravnodušna), in ta mladenič takole mimogrede ubije nekaj ljudi, ki so tej scenaristki naredili kako grdobijo? Če je to to, potem hvala, da si tukaj zapisala, sem jo brala pred kakimi 20. leti, pol je pa splavala iz spomina. Jo bo luštkano še enkrat prebrat .
Aja, da ne pozabim:Sidney Sheldon: Če bo kdaj jutri - saj vem, da je bila že ogromnokrat omenjena, ampak meni je všeč;
Veljko Barbieri: 100 mitova o hrani - enkratno, res, pa še recepti so zraven - povprečno pri vsaki zgodbi dva, torej kar 200 odličnih receptov - pretežno ribjih - no, ješprenj za božansko strast pa ni ribji, je pa res precej strasten, hehehe.
Sju Taunzend: Adrijan Mol: Godine lutanja
Sju Taunzend: Adrijan Mol: Oružje za masovno uništenje
Obe se mi zdita precej boljši kot Jadran Krt pije kapučino. Aja, da ne bo kdo skup padu (saj narazen bi malo težko, se mi zdi): Črnogorci se še vedno držijo reka: piši kao što govoriš. Se najprej malo smešno zdi, ampak se človek navadi.
lp
cervus