6. feb 2008 18:12
Di Morisey-Barra Creek lp goga
6. feb 2008 18:12
Di Morisey-Barra Creek lp goga
6. feb 2008 19:37
Ločil bom peno od valov in Muriša - Feri Lainšček Aja
6. feb 2008 21:09
James Patterson: V pajkovi mreži Nora Roberts: Modri dim Nora Roberts: Iskanje korenin Maeve Binchy: Prijatelji Trenutno berem Nočno tarifo (Ildiko von Kurthy) mmbrlan
6. feb 2008 21:21
Marlo Morgan: Imenovali so jo Dvoje src Isabel Fonseca: Pokoplji me pokončno nonica
6. feb 2008 22:40
Garth Nix: Lirael NaturensGalleri
7. feb 2008 10:34
Ravnokar sem prebrala Vse zvezde z neba-Utta Danella. Priporočam jo vsem ženskam in moškim, ki se želijo poglobiti v žensko dušo. KOKA NAJA
8. feb 2008 7:33
KOKA NAJA- sem prav vesela, da si me spomnila na to knjigo, ki sem jo nekdaj oboževala Na dušek prebrala lep a žalosten roman, tak za žensko dušo, Prebujenje (Kate Chopin). Začela pa sem brati Jokaj ljubljena dežela (Paton). Začetek zelo lep. pildek
10. feb 2008 12:15
Ljuba žerovc-Verzi za tkanje vezi med ljudmi-super Robert Ron -Pozabi preteklost Utta Danella imaše knjige-Stella Termogen,Pozabi če hočeš živeti,Divja plima,Ljubezen ob Bodenskem jezeru.Vse se splača prebrat lp goga
10. feb 2008 21:47
Lisa See- Snežna roža in skrivnostna pahljača. Na kratko: 19. stoletje, Kitajska, prijateljstvo dveh žensk,ki traja celo življenje.....priporočam-sem jo prebrala v dveh dneh oz. nočeh tejka77
11. feb 2008 11:25
Minette Walters-Hudičevo pero. Dobra knjiga! jezekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Suzanine palačinke