7. jan 2008 9:30
Knjigarnar iz Kabula - avtorice se ta moment ne spomnim, napisala je pa knjigo novinarka, ki je prišla v Kabul in nekaj časa živela pri tem knjigarnarju in njegovi družini. Enostavno ne moreš verjet, kaj se danes dogaja. lp Alenka
7. jan 2008 9:30
Knjigarnar iz Kabula - avtorice se ta moment ne spomnim, napisala je pa knjigo novinarka, ki je prišla v Kabul in nekaj časa živela pri tem knjigarnarju in njegovi družini. Enostavno ne moreš verjet, kaj se danes dogaja. lp Alenka
7. jan 2008 10:39
Mogoče bo kateri všeč de Balzac: Evgenija Grandetova. nonica
7. jan 2008 15:02
Paul Jennings: Kako je Hedley Hopkins sprejel izziv, oskrunil grob, spoznal novega prijatelja, ki ga morda sploh ni bilo in medtem strašansko grešil, tako, kot grešijo vsi, čeprav tega niti ni vedel - ja, nisem se zmotila - to JE naslov knjige - in knjiga je vredna, da jo preberemo.
LP
cervus
7. jan 2008 16:22
Jaz pa sem zadnjič v odmevih zasledila pozitivno kritiko za knjigo Vse o bogu v eni vožnji s taksijem, avtor: Paul Arden. To knjigo si bom šla izposodit v knjižnico. Tako, da zaenkrat je še ne berem, bom pa jo v kratkem začela.
7. jan 2008 16:44
JEANNETTE ANGELL: Dekle na poziv- dvojno življenje intelektualke brez predsodkov baby girl
7. jan 2008 17:09
Končala Mira Mihelič APRIL LP pat
7. jan 2008 18:00
Berem naslednje: - Erich Bauer, Barbara Conrad: Luna v kuhinji; - Ivan Lesinger: Zdravilnost zelenjave, sadja in začimb. Poleg tega proučujem in hkrati uporabljam knjigo Pilates, avtorica Kellina Stewart. ovcka
8. jan 2008 10:48
Končala s knjigo Vse o bogu na eni vožnji s taksijem. Na humoren, hudomušen način se loteva teme religije. Malo je (pre)kratka in mogoče ravno zato lahkotna za branje. Mimogrede jo prebereš lahko tudi kar v knjižnici, skoraj škoda domov nosit. No, jaz sem jo prebrala 2x. Danes grem še po drugo njegovo (Paul Arden) Vse kar misliš, obrni glavo.
8. jan 2008 11:22
Ravno danes sem prebrala knjigo Šanghajske rdeče orhideje/Juliette Morillot. Čudovita in ganljiva zgodba stare Korejke, ki je prešla res grozljivo pot življenja v času vojn in bombe v Hirošimi. Vredno branja, saj ob njej ugotoviš, da vse tisto, kar se ti v življenju negativnega dogaja ni vse skupaj nič v primerjavi z njeno zgodbo. ZIMA
8. jan 2008 11:44
zadnje knjjige ki sem jih prebrala Slavčeva kletka/Linda Francis Lee eva luna/ http://www.rolan.si/katalog/11314/ZK_-_Eva_Luna jutro, poldne, noč žalostne kurbe mojega življenja http://www.felix.si/index.php?str=artikel&a_id=10 klavdijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)