12. jan 2008 9:13
Pijevo življenje: Yann Martel Zelo priporočam. Ni o papežu Piju ampak o malem dečku, ki po brodolomu obtiči v čolnu z bengalskim tigrom... in preživi. Staša
12. jan 2008 9:13
Pijevo življenje: Yann Martel Zelo priporočam. Ni o papežu Piju ampak o malem dečku, ki po brodolomu obtiči v čolnu z bengalskim tigrom... in preživi. Staša
12. jan 2008 9:30
W. Burroughs: Goli obed lidka
12. jan 2008 9:43
Ana Jud - Operacija Direkt LP
16. jan 2008 9:35
Ahern Cecilia: P.S. Ljubim te Že pred časom prebrala to knjigo v originalu, jokala kot dež. Upam, da pride film kmalu tudi k nam. Pa Swankova igra! Trenutno pa berem Le kako ji to uspe (vsekakor boljše kot Strohsackove obligacije), pred tem pa Intimni dnevnik londonske prostituke (brez veze, komaj prišla do konca), še pred tem pa Dnevnik varuške (kar v redu). Lp Fordfiesta
16. jan 2008 9:59
ponoči prebrala (417 str. )- nisem mogla iti spat, tako sem v zgodbo padla Tek za zmajem http://www.mladina.si/tednik/200706/clanek/kul-knji klavdija
17. jan 2008 9:47
Priscilla Cogan: Stara pajkovka Povzetek: stara indijanska šamanka obvesti svoje najbližje, da bo čez dva meseca umrla. Zaskrbljena hči jo odpelje k psihologinji, pravkar ločeni belki. nonica
17. jan 2008 10:09
Boris Vene, Nikola Grubiša : Iz dnevnika milijonarja Kyara
17. jan 2008 11:11
Uroš Ravbar : Potujmo skupaj okoli sveta / Prva slovenca okoli sveta z avtom - potopis ..... super je maserka
17. jan 2008 11:31
Jutro v Bosni.
17. jan 2008 11:37
Majada-iraška hči Predtem pa Skrivnostno izginotje od Darje Hočevar tatamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami