17. jan 2013 13:26
Prebrala James Patterson: Jaz, Michael Bennett (dobra - tipičen Patterson)
začela Vina Jackson: Barve strasti
Binko83
17. jan 2013 13:26
Prebrala James Patterson: Jaz, Michael Bennett (dobra - tipičen Patterson)
začela Vina Jackson: Barve strasti
Binko83
17. jan 2013 13:58
Prebrala Dihanje v marmor litovske pisateljice Laure Sintije Černiauskaite. Knjiga je zelo berljiva, celo poetična, prebrana na mah, ampak se kar ne morem opredeliti ali me je pritegnila ali ne. Vsebina zanimiva. Par z bolnim otrokom se odloči posvojiti dečka, ki pa se mu niti en niti drugi ne uspe približati. Ko se krhajo odnosi med parom, se porušijo tudi med ostalimi člani družine. Tu je še mračna preteklost mame, ki prihaja na površje. Več ne bom izdala, če kdo v knjižnici naleti nanjo. Zelo lepo so opisani odnosi, žalost, čustva, manjkala so pa dejstva in opisi oseb, čeprav skozi čustva lahko dobiš predstavo o nastopajočih.
Suzi
17. jan 2013 14:12
Prebrala Simona Rituper : Kuharica z licenco.
STANEJ
17. jan 2013 14:27
Hci varuha spominov priporocam tudi jaz, poleg tega pa se Sam Christer: Stonehenge in njegova zapuscina (za ljubitelje romanov v stilu DaVinchijeve sifre)
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
17. jan 2013 15:01
Chris Kuzneski..Izgubljeni prestol..napeto...
Carmen Reid..Zadetek v polno..seksi ,iskrena,vihrava zgodba o nezvestobi,neplodnosti,smetani in jagodah
lp goga
22. jan 2013 9:51
Stanej, malo sem iskala knjige in Simona Ritupej je napisala knjigo Kuharica brez licence.
Merjinaa
22. jan 2013 10:47
Utta Danella: Stella Termogen. Življenje deklice pred 2.sv. vojno, med in po njej. Poleg njenega življenja se skozi knjigo lepo občuti tudi tedanji čas v Nemčiji.
Uly
22. jan 2013 13:43
Tess Gerritsen -Gospa x...napeta kriminalka,ki jo težko odložiš..
lp goga
22. jan 2013 14:46
Uly, če ti je tema v knjigi Stella T. všeč, potem preberi še 4 knjige Senta.
vikica
22. jan 2013 15:33
Tess Gerritsen piše izjemne kriminalne romane, priporočam! Pred kratkim sem prebrala Skrivnost zapuščenega vrta, osupljiva zgodba.
ursiiiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Pure svedri s paradižnikom in baziliko