30. jan 2009 9:15
Angie meni je zaenkrat zelo vredu. Sem jo pa rezervirala v knjižnici in čakala kak mesec. Je bla pač zelo aktualna te dni....
saša
30. jan 2009 9:15
Angie meni je zaenkrat zelo vredu. Sem jo pa rezervirala v knjižnici in čakala kak mesec. Je bla pač zelo aktualna te dni....
saša
30. jan 2009 10:10
Prosim za pomoč! Zelo rada berem knjige,ki opisujejo različne narodnosti, resnične zgodbe o ljudeh, ki imajo drugačne navade, .... No, rada bi prebrala kako knjigo tudi o Amiših. Mogoče kdo ve za kak naslov? Že vnaprej hvala! LP rolada
30. jan 2009 10:28
Rolada, ena knjiga o Amiših je Preprosta resnica, avtorice Jodi Picoult. Je v Cobissu, ima jo večina knjižnic po Sloveniji.
saša
30. jan 2009 11:39
Bila sem princesa-Jacqueline Pascarl Žetev-Tess Geritsen-dobra kriminalka Atlantida-David Gibbins-še kar.... tatam
30. jan 2009 11:50
Ravnokar našla fajn idejo za branje (upam, da bodo imeli v knjižnici ) http://www.stars-si.net/clanki/456/ta_vikend_b piet
30. jan 2009 12:21
Brianna ali je fajna knjiga cvet na reki?Imam rezervirano in komaj čakam da vidim kakšna bo... Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
30. jan 2009 12:50
Rolada, ne vem ali obstaja tudi v knjižni obliki, ampak o življenju Amišev govori tudi film Priča (glavni igralec Harrison Ford v svoji definitivno najboljši vlogi - prizor na skednju je pa tudi eden najlepših). Pozdrav sonci
31. jan 2009 14:39
vanilija76 je napisal/a: |
Brianna ali je fajna knjiga cvet na reki?Imam rezervirano in komaj čakam da vidim kakšna bo... Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76 |
31. jan 2009 16:20
prebrala TAT MALIC http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=73749 klavdija
31. jan 2009 16:57
Mima Š - Mavrica v pločevinki Pa še nekaj za fax: Alenka Švab - Družina: od modernosti k postmodernosti Pavao Brajša - Očetje, kje ste? Družine: različne - enakopravne Mirjana Ule, Metka Kuhar: Mladi, družina, starševstvo Tanja Rener, Mateja Sedmak, Alenka Švab, Mojca Urek - Družine in družinsko življenje v Sloveniji PetyaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom