15. dec 2015 13:11
Med izbor knjig, ki bi jih priporočila, ker je res izredna knjiga dodajam tudi Skupaj, pisateljice Jojo Moyes.
Fora
15. dec 2015 13:11
Med izbor knjig, ki bi jih priporočila, ker je res izredna knjiga dodajam tudi Skupaj, pisateljice Jojo Moyes.
Fora
15. dec 2015 13:51
Fora je napisal/a: |
Med izbor knjig, ki bi jih priporočila, ker je res izredna knjiga dodajam tudi Skupaj, pisateljice Jojo Moyes. Fora |
Toplo priporočam knjigo "Ob tebi" iste avtorice. Po dolgem dolgem času knjiga, ki se me je res dotaknila.
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=160
Issi
25. dec 2015 19:04
Waris Dirie: Pušavska roža, Puščavska zarja in Puščavski otroci
Kot deklica pobegnila pred poroko s starcem iz nomadske družine, se s stričevo družino kot pomočnica preselila v Anglijo in čez leta postala ena najbolj uspešnih manekenk. Začela je z bojem proti obrezovanju žensk, saj je to izkušnjo tudi sama doživela...
181604
29. dec 2015 16:47
V zadnjem času sem prebrala tile dve knjigi:
- Dekle na vlaku, zanimiva, pritegne bralca, ampak spet jaz in moja butasta pričakovanja, zaradi top promocije in pohvale knjige,.. in tako sem spet bila razočarana, ker sem upala preveč :) Drugače pa vredu berljiva, zanimiva, napeta zgodba in nepredvidljiv konec :)
- Na begu (Patrick Ness), prvi del trilogije Hrup in Kaos.... Knjiga mi je bila izjemno všeč, je zelo berljiva z zelo dramatičnim koncem, kar pomeni, da mi drugi del trilogije ne uide :)
- Trenutno pa berem prvi del trilogije Dinastije Videc z naslovom Morilčev vajenec (Robin Hobb),.. ker sem šele na začetku nimam kaj komentirati, za enkrat kaže dobro :)
Duracell
4. jan 2016 17:19
trenutno berem morska katedrala
priv
priv
5. jan 2016 9:10
Juliette Morillot: Šanghajske rdeče orhideje
Pripoved Korejke, ki je preživela 2.svet. vojno kot ujetnica- prostitutka in skozi katere grozote jo je pot peljala v tem krutem življenju...
181604
6. jan 2016 11:21
Nicholas Sparks: Najdaljša pot : http://felix.si/zenski-romani/10066-najdaljsa
Kot vse njegove knjige - če so ti všeč, tudi tokrat nisi razočaran. Bi še kar bral.
Fora
7. jan 2016 5:05
Henrik Brun - Danska zanka (knjiga, ki jo je napisal danski novinar in se dogaja v Slovenijii).ž
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=246
Medtem, ko sem se resno trudila, da bi mi bila všeč, jo težko priporočim. Sicer je lepo brati o Ljubljani (in Jankoviču, hihi), ampak... tako polna je stereotipov, da kar boli. Pa tudi zelo slabo je prevedena oz. lektorirana (no, o prevodu težko sodim, lektorsko jim je pa par ogromnih napak ušlo - tako velikih, da rednega bralca precej zmotijo).
MaskaA
7. jan 2016 10:54
Kar precej knjig sem prebrala v teh prazničnih dneh, navajam pa tiste, ki jih sem jih z veseljem prebrala:
- branje za sprostitev: D. Macomber - Palisandrova ulica 204, Y.M. Coroporon - Ko šepetajo ciprese, Carr - Ranjeni duši, J. Moyes - Skupaj
- knjige, ki sežejo v dušo: G. van Loon - Sad strasti, R. Lupton - Sestra, C. Rogan - Brodolom, S. Redfearn - Tiho, deklica, J. Green - Krive so zvezde, C. Jessop - Pobeg, B. Grylls - Blato, znoj in solze
neny111Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek s piščancem in zelenjavo
Široki rezanci z grahovim pestom