23. jul 2017 23:17
Drago Jančar: In ljubezen tudi
23. jul 2017 23:17
Drago Jančar: In ljubezen tudi
24. jul 2017 18:02
Sobotna priloga Dela
27. jul 2017 13:30
Ramit Sethi - I will teach you to be rich
27. jul 2017 15:57
mamazeljka, prijazen namig: Petelinčka je naslov predzgodbe, Ko pride ženska k zdravniku je drugi, Vdovec pa tretji del.
27. jul 2017 20:20
ja marjja res je, sem gotovila danes v knjižnici ko sem odnesla knjge nazaj. In jo že tudi berem. Hvala lepa za prijazen namig.
2. avg 2017 9:20
Cristovao Tezza - Večni sin
kako živeti z downekom, krasno opisano
3. avg 2017 10:44
RESNICA O AFERI HARRY QUEBERT- Joël Dicker
6. avg 2017 14:06
Pravkar končala Firenški most. Prelepa ljubezenska zgodba, obarvana z vsemi lepotami italijan skega poletja. Priporočam!
8. avg 2017 8:42
To poletje sem se spravla na skandinavske kriminalke
Samuel Bjork - Angelsko hladna in Postelja iz peres (Jo Nesbo se lahko skrije)
Jo Nesbo - Fantom, trenutno berem Pentagram, čaka me Snežak
Henning Mankel - Korak zadaj in Psi iz Rige (zgodbe zanimive in napete, a je napisano zelo dolgočasno; se mi še ni zgodilo, da bi eno knjigo brala en teden)
8. avg 2017 8:45
Nadinka je napisal/a: |
... Henning Mankel - Korak zadaj in Psi iz Rige (zgodbe zanimive in napete, a je napisano zelo dolgočasno; se mi še ni zgodilo, da bi eno knjigo brala en teden) |
A res? Jaz pa Manklove kriminalke obožujem. In ob zadnji Wallandrovi zgodbi mi ja na koncu šlo kar malo na jok.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Bretonske palačinke