4. nov 2005 19:01
Jaz sem je spravila noter tudi pol kg, nalomljeno na kocke. Sem malo mešala s kuhlo, pa je šlo super hitro. Mamamia mamamia
4. nov 2005 19:01
Jaz sem je spravila noter tudi pol kg, nalomljeno na kocke. Sem malo mešala s kuhlo, pa je šlo super hitro. Mamamia mamamia
5. nov 2005 12:47
kako pa ta čokolada potem gre iz teh modelčkov...sama sem probavala ze v različne kalupe pa mi nobena čokolada ni hotla iti ven... lp mihana
5. nov 2005 13:32
modelčke prej namoči z vodo!
5. nov 2005 15:18
sej sem jih...pa z maslom namazala...pa ni nič pomagalo a je to kak poseben modelček iz posebnega materiala lp mihana
6. nov 2005 20:42
Ma ne, čisto navadna plastika. S čopičem pomažem z malo olja, potem pa,preden zvrnem, malo pritisnem z druge strani, pa je še vse padlo ven. Mamamia mamamia
16. nov 2005 18:24
Morda bi koga zanimalo, zato vam povem, da sem danes kupila modelčke za čokolado od Fackelmanna za 504 tolarje, kar se mi zdi kar ugodno, če primerjam s kompleton pri Neckermannu. To bi kupila samo zaradi modelčkov, čokolado bom pa topila v vodni kopeli. Mojih modelčkov je 12 in so kovinski, preizkusila pa še nisem. Toliko v informacijo, lep pozdrav riba-ribica
16. nov 2005 19:16
Riba-ribica, če ni skrivnost, kje si pa kupila modelčke? hvala
16. nov 2005 21:19
Modelčke sem kupila v trgovini Koloniale na Tržaški cesti v Mariboru. Sedaj pa imam en problemček, čokolado sem stopila, dodala malce margarine in nalila v modelčke, sedaj verjetno že veste, kaj bo sledilo. Čokolade ne znam spraviti iz modelov. Nekaj časa sem jih imela v hladilniku, sedaj pa čakajo na elementu v kuhinji. Pa še to, rahlo sem jih namazala z oljem, da bi šlo laže ven. Ima kdo kakšno idejo Dodajam, da je sin že uredil problem, vse čokoladice so že iz modelčkov, pravi, da si je malo pomagal z nožem. LP riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 16. nov 2005 21:46:19
16. nov 2005 21:46
V katerem Neckermann katalogu pa je to, Simonka oz. Soncika? Ker nisem zasledila, ko sem listala... Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 16. nov 2005 22:23:02
16. nov 2005 21:48
Atina, v katalogu z novoletnimi oz. božičnimi darili, bolj proti koncu, na levi strani. Sem ga posodila, zato točne strani ne morem povedati. Pozdrav! riba-ribicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Cvetačna juha s popečenim kruhom