Kuhinjski nož

nadjica  

član od: 28.9.2005

sporočila: 3

tema odprta - 3. nov 2005 10:30 | ogledi: 2.528 | odgovori: 3

lep pozdrav!

zanima me če mi lahko kdo svetuje kje v lj lahko kupim dober kuhinjski nož in po ugodni ceni. kot študentka sem se namreč preselila v ljubljano in si počasi urejam svoje gospodinstvo, kupila sem že več nožev (res da po zelo zelo nizki ceni) in noben ne reže kot bi moral!!

hvala za odgovore

nadjica

Nelly  

član od: 29.10.2003

sporočila: 264

3. nov 2005 12:13

Bojim se, da dobrega noža po ugodni ceni ne boš našla. Moj sin je pred kratkim v Rutarju kupil "Profi" kuhinjski nož. Ta je že drugi, ker je bil s prvim zelo zadovoljen. Pravi, da ima raje enega ali dva draga, kot pa kup neuporabne kovine v predalih. Nelly

Nikita  

član od: 21.6.2004

sporočila: 289

3. nov 2005 15:40

Mislim nadjica, da jih je potrebno samo nabrusiti. Nikita

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

3. nov 2005 15:48

Če noži niso iz dovolj kvalitetnega materiala tudi ostrine ne "držijo".In še eno zlato pravilo:noža nikoli ne peremo v pomivalnem stroju-zaradi previsoke temperature vode.Ponavadi je ob nakupu kvalitetnejših nožev na embalaži to tudi napisano ali označeno. Sama prisegam na nože fiskars. Bernarda Sporočilo je spremenil(a) terlikar 1 dne 03. nov 2005 15:48:53

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti