8. nov 2005 14:23
Mislim da bomo morale ustanoviti "mamamia fan klub". Staša
8. nov 2005 14:23
Mislim da bomo morale ustanoviti "mamamia fan klub". Staša
8. nov 2005 16:17
mamamia,hvala,za vse poslano....mimgrede,kam pa greš,glej,tu nas je kar veliko,ki bi kar s teboj;)))))))))))) vemves
8. nov 2005 18:10
Mamamia, hvala za super recepte, nekaj jih bo začela peči že drugi teden, saj jih tudi sama vedno spečem precej različnih vrst, pa bo nekaj novega prav prišlo. Zima, ti pa tudi kar začni peči, saj lahko večino piškotov spraviš v hermetično zaprte posode (tupperware, curver ali kaj podobnega) in jih zamrzneš. Preizkušeno deluje, saj je svakinja za poroko svoje hčere pekla piškote vsaj dva meseca in jih je sproti zmrzovala, potem pa en dan pred uporabo vzela iz skrinje in se ni prav nič poznalo, da so bili zamrznjeni. Seveda pa piškoti ne smejo imeti kreme. Jaz pričnem s peko in zamrzovanjem drugi teden, da mi res ne bo zmanjkalo časa. Mamamia, uživaj na črni celini! Se zdaj tam doli končuje zima? Midva z možem sva bila pred nekaj leti v Južnoafriški republiki konec aprila, pa so rekli, da se pri njih začenja zima, bilo pa je okoli 26 stipinj cez dan! Zato ne pozabi zaščitne kreme za sonce! Uživaj, četudi službeno!!!!!! Lep pozdrav Nada
8. nov 2005 19:32
Mamamia, čudovita si. Hvala! Tole je bila verjetno res najboljša rešitev, saj smo si verjetno vsi želeli tvojih receptov. Imaš prav, Nada, začela bom že ta teden, saj imam naslednji petek spet terapijo. Do takrat pa lahko kar nekaj napečem- mi vsaj ne bo dolgčas na bolniški. Bom pa res preizkusila nasvet in jih hranila v zamrzovalniku. Prepričana sem, da bodo do božiča vsi pošli. ZIMA
8. nov 2005 19:35
Mamamia, tudi jaz se zahvaljujem za recepte, nekaj vrst teh keksov že pečem, nekaj pa jih bom poskusila. Ustavila bi se pri poljubčkih, ki so meni osebno ful dobri, vendar jih sploh ne znam spečt. Ali mi padejo skupaj ali pa so odzunaj pečeni, odznotraj pa surovi in lepljivi. Letos bi jih rada spekla, zato prosim za podrobne nasvete!!! vse tiste, ki vam uspe te piškote narediti užitne. Glede zamrzovanja keksov pa imam tudi jaz dobre izkušnje, saj sem kekse za krst naše hčerkice pekla že en mesec prej in jih v zaprtih posodah shranila (kot je opisala Nada) v zamrzovalniku. Keksom se res ni prav nič poznalo. Anja
9. nov 2005 8:52
Mamamia, najlepša hvala za poslane recepte! kuharica_uharica
9. nov 2005 9:16
Mamamia, najlepša hvala za recepte! PACKA
9. nov 2005 10:06
Sem prebrala in shranila vse recepte za piškote na tej strani in se tudi jaz zahvaljujem: Mamamia hvala Strinjam se s StasoFrank, da bi morale ustanoviti "mamamia fan klub" lp, burbonka
9. nov 2005 10:59
Hecno! Mamamia ima ravno danes kulslo rojstni dan! ===
9. nov 2005 11:52
ČESTITAMO!!! Še na mnoga zdrava leta! Lp vevericaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Marmorni kolač