16. dec 2005 12:11
Evo še mene: testo za cimetove zvezdice brez skrbi pustite v hladilniku čez noč, jaz to redno počnem (včasih celo do naslednjega večera, ker se mi čez dan ne ljubi...).
No, tista packarija z mazanjem terja svoj čas, tudi jaz ga štejem v urah (Siba, ne vem, če si rekorder...). Zato cimetove zvezdice vedno delam zvečer, ko že vsi spijo in imam mir, samo kakšno glasbo vmes poslušam, da mi glava ne klone z roke, s katero si jo podpiram, tačaš ko z drugo z zobotrebcem vlačim beljak v tistih pet krakov (aja, sem videla na sliki, da imaš malo drugačen modelček, s štirimi kraki - bom še jaz naredila nekaj takih, se niti spomnila nisem, da bi uporabila tudi ta modelček).
Piškote vedno hranim kar v kuhinjski omari, torej na toplem, v pločevinasti škatli. Cimetove zvezdice pa tudi naložim eno na drugo, koje galzura povsem trda, in se ne lepijo. Za "ziher" pa dam vmes še plast peki papirja.
Bom tudi jaz svoje poslala, smo naredit jih še moram. Se spravljam k tem cimetovim zvezdam ko lačni saj veste kaj
, ampak sobota je pred vrati, teden za deljenje daril pa tudi...Pozdrav, mamamia (ki blodi po kulinariki namesto da bi šla delat; a moram naredit nekaj, kar mi ne paše, pa odlašam inodlašam...
Mamamia
mamamia