3. nov 2005 10:33
Ni probelma, dekleta, z veseljem. Samo da si v glavi naredim malo reda. Sem prišla z nekega sestanka, pred potovanjem v Afriko (sem službeni spremljevalec, ampak ne vodič, to so neke druge kombinacije), malo so nam razdelili naloge. Zdaj sem opravila še kup administrativnih reči, potem moram opraviti še nekaj nadležnih opravkov kot so ocenjevanje sodelavcev (nadomeščam šefico), potem pa se lotim teme pecivo (si namreč že pripravljam seznam piškotov, letos nameravam poskusit kar nekaj novega). Meni gredo piškoti izredno dobro od rok. V nasprotju z biskvitom na primer - ko sem v soboto pekla torto za sina je biskvit končal v smeteh, delali smo novega... Riba-ribica, hvala za opombo o peki papirju. Meni ga je tudi bilo enkrat zmanjkalo, ne sprašuj za posledice... Mirjam in d., dobita recepte, bom pošiljala od doma, ker jih imam spravljene v domačem arhivu. Če hočete še slikice zraven, pošljite e-mail naslov na zasebno pošto, pa pošljem. D., mozartovi piškoti so res dobri. Krhko testo z malo marcipana, pa nugatov nadev, mljac. Letos bom fotografirala vse, kar bom pekla, pa bom poslala v bazo oziroma na forum. Da ne bo izpadlo, da samo blebetam, delam pa nič...Mamamia mamamia