![](/userdata/avatar/V5MU2LF532VLR9V4SGMZ.jpg)
11. nov 2005 15:58
![](/forum/icon_smile_srecno.gif)
![](/forum/icon_smile_steklenica.gif)
![](/forum/icon_smile_wink.gif)
![](/forum/icon_smile_big.gif)
![](/forum/icon_smile.gif)
11. nov 2005 15:58
11. nov 2005 16:00
kaj naj bi pa ta revež stari delal v Afriki? Lisa
11. nov 2005 16:47
11. nov 2005 19:23
Sem danes kupila Novo - božična kuhinja, vam pa vsem sporočam da je izšla tudi posebna izdaja Naš dom - Sladki prazniki, kjer so super zadeve! Božične Lise in Jane žal še ni:( p, m
11. nov 2005 19:57
Ja naša mamamia uživa
11. nov 2005 21:47
Mamamia, tudi z moje strani hval aza vse recepte in slikice! Javljam se malo pozno, ker sem imela ta teden 2 "huda" kolokvija :) in sem bila zabubljena v knjige non-stop! Uživaj na potovanju - bi šla kar zraven tebe, ker me tako zelo vleče nazaj v Dubaj, da je groza! Ne mine dan, ko se ne bi spomnila na to super doživetje in si želela nazaj - na toplo! Bila sem pa tam septembra in je bilo še vedno okoli 45-50 stopinj.....vi boste imeli že bolj znosne temeprature! :) Lepooooo se imej in pozdravi mi Dubaj :) Še enkart hvala! LP Zala
11. nov 2005 22:55
12. nov 2005 7:30
Mamamia tudi jaz se ti zahvaljujem za recepte. Nekateri že preizkušeni in moram ti povedati, da so odlični!
12. nov 2005 18:20
majamarko, ravno danes sem kupila božično Jano v trgovini, tako da poglej še kje drugje, mogoče jim je pa zmanjkalo. lp, Marija
13. nov 2005 10:08
Galyka sem včeraj potem v centru dobila tudi to, tako da sedaj čakam samo še Liso, je šlo pa že skoraj premoženje za te revije...da o prostoru doma ne govorim, ko je treba imeti vsako leto zadevo doma... lp,Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Peresniki z omako puttanesca
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom