2. nov 2005 11:02
Jaz sem bila po nasvetih iz foruma toliko oborožena s pametjo, da teh Fackelmanovih ipd. pri Sosedu ali v Merkurju sploh nisem kupovala, kar takoj sem šla v Pekarno Vrhnika na Brnčičevi, Črnuče. Hehe, tako pravzaprav niti ne vem, kakšnim težavam sem se izognila.
Vrečka je platnena, od znotraj z nečim prevlečena, nič ne mezi skozi. Sploh ni bila draga (kot je tam ostala profesionalna posoda), vzela sem še nekaj kovinskih nastavkov. Lepo se operejo, delajo ostre robove, ni kaj. V trgovini so sicer rekli, da lahko vrečko celo kuham, a glede na mojo amatersko uporabo se mi zdi dovolj, da jo takoj z vročo vodo operem in je, po več letih je še vedno kot nova.
In mimogrede: kadar pridem do tiste trgovine (za denarnico k sreči bolj poredko), vedno vzamem še kilski zavitek čokoladnih mrvic (po 800 SIT) in jedilno čokolado (2,5 kg je 2.500 SIT). Čokolada je profesionalna, gladka, super, še nobena se ni tako lepo razlila, tudi okus je dober. Edina mana je, da je bolj ali manj v enem kosu
. Od začetka sem tam kupovala samo pekače in posodo, pa je čokolada še boljša
Lahko izbiraš med jedilno, mlečno in temno s 70% kakava (ta zadnja je samo kakšnega jurja dražja).
LP Fani