Muller trgovina

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

5. nov 2005 19:01

Dušanka, a si mogoče v vročo posodo vlila mrzlo vodo in ti teflon zato poka? To se je pri meni dogalalo pred mnogimi leti, ko smo tako posodo lahko kupili samo preko meje. Nada

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

5. nov 2005 19:25

Enako so tudi meni rekli! Da v še vročo posodo ne smeš vliti mrzle vode ali pa jo odložiti v korito - ko je zelo vroča jo "temperaturni šok" ob stiku z mrzlo vodo poškoduje. Tako da sedaj, ko dam recimo krompir, zrezke na krožnik ali končam s peko palačink, ponev lepo odložim na pult in pustim, da se ohladi. tjas

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

5. nov 2005 19:43

carmen, ne bo mi žal,da sem ti odstopila smrekice, če jih boš želela, ti jih še bom, ker sem za enkrat nehala kupovati posodo (mi je doma zmanjkalo prostora za piskre), ha,ha, imam pa še nekaj smrekic (zgleda, da sem jih nekje takrat založila in predvčerajšnjim našla), ko se bo spet začelo, bomo spet zbirale in si pomagale. Sem že v službi, hvala ti za knjigo in začimbo, ker sama bolj slabo obvladam angleščino, mi bodo morali doma prevajati (upam, da bo katera jed užitna), ker bom kar jutri šla v akcijo in bom pripravljala Nepalske specialitete. Če bo katero zanimal kak recept, pa ga bom tudi tu gor posredovala! Vse pa, ki imate posodo in Interspara, verjamem, da je kvalitetna, sem pred mnogimi leti v Avstriji kupila eno kozico, pa je še sedaj v "uporabi". Mogoče pa si še kdaj v prihodnosti nabavim več tega, ko "ponucam" te, ki so zdaj aktualne. Imejte se lepo! Galja

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

5. nov 2005 21:11

Ja, Nada, to bo to. Verjetno sem res v vročo nalila mrzlo vodo. Ampak hecno je to, da mi odstopa teflon na obodu, ne na dnu. Na dnu je vse v redu, naokoli so pa srebrne pikice, ker se je teflon odluščil. Dušanka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

5. nov 2005 23:20

Mene je starejši sin vedno opozarjal, da naj počakam, da se posoda ohladi in potem nalijem vodo. Ja, ja, tudi otroke je treba ubogati. Še dobro, da jih imamo. riba-ribica

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

8. nov 2005 17:02

Te bele pikice sem jaz doživela samo v tisti SKK kozici. Draga ko žafran, prevleka pa odstopa ko za stavo. Suzana

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

8. nov 2005 20:31

Ni glih vprašanje k bi spadalo k posodi... Pa vendar tudi kuhati je treba lepa...hehehe...A majo v Mullerju slučajno kolekcijo od Oil of Olaz (ali Oil of Olay?)... Hvala za info LP juhica

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

8. nov 2005 22:27

juhica, če se prav spomnem, imajo. tjas

selce  

član od: 4.11.2004

sporočila: 74

19. nov 2005 15:05

mene pa zanima ali mogoče prodajajo v Mullerju tudi nastavek za kekse, tak ki ga lahko namontiraš na navadno mesoreznico(flajšmašino). pa še ali imajo ob nedeljah odprto- tista v btc-ju.lepo prosim za hiter odgovor, ker ga nujno rabim ,mi je električna =crknila= lp selce

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

19. nov 2005 15:08

Take navadne nastavke sem videla v Merkurju v Mb, verjetno jih imajo tudi drugod. Lp riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti