Ali kdo ve, kje bi se dobila knjiga Jelene de Belder: Okus po cvetju?
Je napisala tudi kakšno drugo knjigo?
Kaj pa njeni recepti?
Najlepša hvala za odgovore!
Papeete
Ali kdo ve, kje bi se dobila knjiga Jelene de Belder: Okus po cvetju?
Je napisala tudi kakšno drugo knjigo?
Kaj pa njeni recepti?
Najlepša hvala za odgovore!
Papeete
1. nov 2005 19:49
Meni je to knjigo kupila mama za rojstni dan pred kakimi 5 leti. Kupila jo je pri zastopniku s knjigami - mislim, da bo kateri izmed teh najbolje vedel, kje se dobi danes. Da bi napisala kako drugo knjigo, ne bi vedela. Knjiga kot tudi recepti, so enkratni. Pisani so čisto v "ženskem" jeziku in na preprost način. LP, Anja
1. nov 2005 21:04
Poskusi preko yahooja ali googla, pa najdi.si. mamamia mamamia
2. nov 2005 6:44
Jelena de Belder je napisala več knjig, ki so objavljene po svetu, največ v Belgiji, kjer je živela. V slovenščino je prevedena Knjiga Okus po cvetju. Nazadnje sem to knjigo videla v knjigarni v Ljubljani (nasproti Magistrata). Je izredno zanimiva knjiga. Papeete, če pobrskate po forumu boste videli, da smo se o tej temi pred nekaj meseci že razpisali. Migla
2. nov 2005 10:01
Nisem razumela ali zelis knjigo kupiti ali samo prebrati. V UKv Ljubljani jo imajo, pred leti sem si jo sposodila. julia
2. nov 2005 18:33
Hvala vsem za pomoč, potrudil se jo bom najti: s pomočjo iskalnikov je nisem! Lep dan, lepo kuho vam želim! Papeete
2. nov 2005 18:56
Papeete, na cobissu probaj... : http://cobiss3.izum.si/scripts/cobiss?id=18545728264 tjas
4. nov 2005 22:04
hvala tjas, našel v knjižnici! PapeeteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Orehova potica po receptu moje mame