9. dec 2011 14:58
sem malo pogooglala, da sem videla kaj je to kitchenaid... in lepi je...
ursyy
9. dec 2011 14:58
sem malo pogooglala, da sem videla kaj je to kitchenaid... in lepi je...
ursyy
9. dec 2011 15:04
No vidiš bannana, zakaj bi bil Kitchenaid ok, ki dizajnersko zastopa neko obdobje, drugi ki zastopa neko drugo dobo, pač ne? Lahko napišeš da tebi ni všeč, ne moreš pa posploševat in grajat dizajn. Ta pri tem modelu vseeno zelo odstopa od večine plastike na današnjih policah in mu moram stopit v bran.
Commis débarrasseur
11. dec 2011 13:06
saj imaš prav, res bi morala napisati, da meni ronic ne izgleda lepo. kitchenaidov design pa obožujem.
www.mojalbum.com/naredilaana
11. dec 2011 13:41
No kako lahko nekdo primerja kitchenaid s kupom plastike pa meni ni jasno
So pač oblike in stili, ki so nekako 'večni'. Kot Mocart, fičko ali pa potica. Če nekdo tako veliko vloži v dizajn, kvaliteto materjala in uporabnost izdelka, očitno lahko kljubuje zobu časa.
OlivaB
11. dec 2011 14:51
Kos plastike gor ali dol, lepota sem ali tja, moj Gorenjev multipraktik dela brezhibno že štiriindvajseto leto. Sicer ne vem, če bo uspel narediti kariero maminega Bauknechta, ki je spomladi dopolnil 42 let delovne dobe, ampak se mi zdi, da nobena lepota tega ne odtehta. Da bi imela mikser v kuhinji za okrasni predmet, mi pa na kraj pameti ne pade, glavno, da dela.
Sonja
12. dec 2011 13:46
meni pa je všeč, da imam v kuhinji nekaj kar lepo zgleda in vredu dela!
ursyy
18. dec 2011 20:16
ursyy, kako si se odločila, ga boš oz. si ga že kupila?
jgirl
18. dec 2011 20:18
čakam na zgoraj omenjenega phillipsa (alu), naročenega iz nemčije, ob prvi uporabi poročam na forum...
ursyy
19. dec 2011 18:51
Super, ta je bil tudi med mojimi izbirami (v sosednji temi), a se še zdaj nisem odločila za nakup, ker še vedno premlevam možnosti. Kako pa to, da si ga naročila iz Nemčije?
jgirl
19. dec 2011 22:34
ker je tam cena 150 evrov, pri nas pa nekje 250...
ursyyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Hoppy brioš