Za rojstnodnevno darilo želim kupiti šatuljo za nakit. Morda kdo ve kje v Ljubljani ali bližnji okolici se bi jo dalo kupiti?
Hvala za pomoč.
Lp in sončne pozdrave vsem,
kacolina
Za rojstnodnevno darilo želim kupiti šatuljo za nakit. Morda kdo ve kje v Ljubljani ali bližnji okolici se bi jo dalo kupiti?
Hvala za pomoč.
Lp in sončne pozdrave vsem,
kacolina
29. okt 2005 16:45
če ti ustrezajo take v bolj orientalskem stilu, poglej v Sariku (BTC, hala A; mogoče jih imajo tudi v trgovini na Tavčarjevi v centru LJ) lp, Maja
29. okt 2005 17:32
jaz sem dobila zelo lepo keramično,mi je ful všeč in mi pride zelo prav,meni je bilo to darilo zelo všeč.mislim pa da je kupjena v kitajski trgovini. kje pa ne vem. NIA
29. okt 2005 18:54
Jaz sem si pa zaželela miniaturno leseno skrinjo - tako z srčki. Dobiš v kaki prodajalni z spominki. Lumpica
30. okt 2005 11:47
Kaj pa, če bi jo sama naredila? V Ljubljani - v Prometeju, Antusu ali Levčku so zelo prijazni in radi pomagajo in svetujejo. stanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Polžki z mesnimi kroglicami