Pred leti sem v Palmanovi kupila tanke pulije iz termovelurja, ki so super. Za pozimi, da ti je toplo. Ve kdo, kje bi se jih pri nas dalo kupit? Take bolj poceni.
Mimika
Pred leti sem v Palmanovi kupila tanke pulije iz termovelurja, ki so super. Za pozimi, da ti je toplo. Ve kdo, kje bi se jih pri nas dalo kupit? Take bolj poceni.
Mimika
24. okt 2005 8:08
Moj dragi jih je kupil lani v Hervisu. Mislim, da je bil okoli pet jurjev eden. Mislim pa, da sem jih vidla tudi v šparu. tjas
15. okt 2006 18:28
Leto je naokrog in ponovno postavljam isto vprašanje. Zelo bom vesela odgovora. Sem v časovni stiski in nimam časa hoditi po trgovinah. mimika
15. okt 2006 21:40
Mimika, kaj pa če bi raje kupila kakšnega "orng", pa ti ne bo treba drugo leto spet pisat, ker ga boš nosila par let? Jaz osebno obožujem Savoyeve in Rossinijeve, slednji sploh niso tako dragi (mislim da okoli 8.000 - pa ima žepe in zadrgo, pa še fullll lep je). Ne vem, iz katerega kraja si, da bi ti lahko svetovala, kje ga lahko kupiš. Če te zanima, mi napiši na ZS, da ne bom delala reklame za trgovine. jasna
15. okt 2006 22:52
Mimika pridi v Bistrico ,saj nimaš daleč,zadaj za banko je športna trgovina kjer jih prodajajo. lp goga
16. okt 2006 7:08
Obema hvala za odgovor. Jasna, kupujem po načelu: Nimam tako veliko, da bi poceni kupoval", vendar v tem primeru ne velja. Moj fant dela v gradbeništvu in ne boš verjela, kaj vse se prime na te pulije. Zato se mi zdi neracionalno, da bi mu kupovala drage. Zadnjič si je kupil enega za v hribe za 18.000 sit. Takoj sem mu zagrozila, naj ga niti slučajno ne obleče za na delo. To je pa bistveno preveč, da bi se nanj lepili drobci lesa, žaganja in podobne stvari. Aja, iščem pa čisto tanke pulije, ki jih oblečeš čez spodnjo majico. mimika
16. okt 2006 9:59
Mimika, to je pa drugas pesem. Pri nas imamo tudi polno omaro "delavskih cot"... jasna
16. okt 2006 12:17
Imajo jih pri Andražu, ful lepe, cena dobrih 6000 SIT. Na žalost imajo trgovino samo v Celju (Plant Tuš), nekaj njihovih stvari držijo tudi v golfskih trgovinah. strelka
16. okt 2006 13:08
Poglej tudi v Zari, kjer imajo zenske vsako sezono po prav smesnih cenah, najverjetneje pa imajo tudi moske. Meni so zdrzali dve sezoni, nosila pa sem jih res non stop. Pred kratkim sem gledala reklamo Intersporta, kjer so bile jopce iz termovelurja na zadrgo in s puli ovratnikom po zelo nizki ceni. Zenski je stal okoli 2.500 SIT, za moskega pa se ne spomnim natancno, ampak tudi niso bili dragi. fresh
16. okt 2006 14:54
Pa H&M ima tudi sigurno kaj, kvaliteta sploh ni slaba... jasna
16. okt 2006 20:26
V današnji reklami od Interspara sem videla, da jih imajo po 2.990 SIT. stanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kruhove kroglice
Nacho čips gostija