Zdravo! Svakinja ima problem, za katerega mislim, da mi boste lahko pomagali. Na hlače je dobila madež od Edigsa (korektor). Ker pa so hlače nove (pa tudi če ne bi bile), bi ga rada nekako spravila ven. Čakava vaše nasvete! Hvala!
ZIMA
Zdravo! Svakinja ima problem, za katerega mislim, da mi boste lahko pomagali. Na hlače je dobila madež od Edigsa (korektor). Ker pa so hlače nove (pa tudi če ne bi bile), bi ga rada nekako spravila ven. Čakava vaše nasvete! Hvala!
ZIMA
23. okt 2005 19:46
Dobi se posebno razredčilo za edigs. Uporabiš ga, kadar se edigs v plastenki zasuši. Najbrž bo odstranil edigs, kako bo pa z barvo halč pa ne vem :((
23. okt 2005 21:25
Po srečanju z edigsom je šlo mamino krilo čistilnico, od tam pa zopet na lepše. marelica
23. okt 2005 22:30
Če so hlače iz tkanine, ki jih lahkko pereš, jih operi po navodilu. Če madež ne izgine, pa je na vrsti čistilnica. Le likaj jih nikar pred čistilnico, madeža pa tudi ne drgni, sicer jih boš morala še barvati! Nelly
24. okt 2005 7:42
Pred leti sem polila edigs po kavbojkah. Seveda je bila prva reakcija voda. Napaka. Potem sem jih odnesla v čistilnico, kjer tudi niso mogli v celoti odstraniti, in sicer zato, ker sem se lotila sama. Torej, takoj v čistilnico.
25. okt 2005 8:51
Pokliči v Edigs Mengeš, da ti bodo dali natančna navodila. Hlače obrneš, na eno stran razredčilo Edigs (rdeča flaška), na drugo nekaj za popivnat - na žalost sem že pozabila. jankica
25. okt 2005 12:46
Jaz sem pa dobila ediks na odejo...........hahahahah...........zima če kaj izveš, se priporočam........... cukrček
25. okt 2005 15:15
Hoj! Tudi jaz sem že dobila edigs na novo krilo. Odnesla sem jo v čistilnico in ni ji bilo pomoči. Menim da edigsa ne bo mogoče odstraniti. LP limona limonaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Šahovnica