21. okt 2005 22:27
Oglašam se od doma - prijavljena je hčera - drugače sem pa Dragička. Ne morem čakati do ponedeljka, da odgovorim Stanki.
Avgusta sem bila prvič v Ikei, septembra sem pa mogla obisk ponoviti. Prvič ko sem bila, nisem si niti tako dobro ogledala vsega. Skratka, navdušenje je bilo popolno.
Ko prideš na vhod, vzemi katalog in si ga malo oglej. S hčeko sva šle z dvigalom na pohištvo, kuhinje, kopalnice, otroški del, potem sva se ustavile na kavici in nekaj pojedle, potem spet z dvigalom v pritličje.
Kaj sem kupila? Malenkosti, ki sem jih bila zelo zelo vesela. Bile sva z otroci, tamala dva sva dali v igralnico, najmlajši je pa bil v vozičku. (Dobila je celo njihov GSM, da lahko pokliče ona ali pa varuške.)
Katalog sem vezala domov in sem cel mesec študirala, kaj bom drugič kupila. V katalogu sem označila, izpisala na papir še ceno, tako da sem približno vedela kaj hočem in koliko bom porabila. Vzela sem štiri stola na razklop, malenkosti za kuhinjo, pručko, obešalnike, majhno likalno desko... in še in še. Hotela sem vzeti komodo in za vraga prav ta, ki mi je bila najbolj všeč, je ni bilo trenutno na policah (prodajalka je rekla, da bo jutri). Spet sva bili s hčero in to od 12. do 17.30 ure. Avto sva imeli tako poln, da šivanka več ni prišla notri.
Za nameček sva še obiskale tisto otroško trgovino - z igračami. Od Ikee sva šle ob 18.05, doma sva bili 19.40.
Pozdravček - do jutrišnjega srečanja - Dragička.