Pozdravljeni,
ali se girice kar tako "vržejo" v vroče olje ali je kakšna "finta" pri pripravi le-teh?
Hvaqla že v naprej
M
Pozdravljeni,
ali se girice kar tako "vržejo" v vroče olje ali je kakšna "finta" pri pripravi le-teh?
Hvaqla že v naprej
M
21. okt 2005 13:49
Girice dam v cedilko, malo pošpricam z vodo in vržem na kuhinjsko krpo, da se posušijo. Potem jih zvrnem na drugo - suho krpo, z roko malo razgrnem ter jih posujem z moko. Takoj vržem na vroče olje in pražim par minutk. Z lopatko dam girice iz olja na krožnik, ki sem ga pokrila s papirjem, potem še malo posolim. Pozdravček!
21. okt 2005 13:49
Mi na morju vedno girice samo splaknemo in kar mokre povaljamo v moki in vržemo v vroče olje. ko so pečene se stresejo v posodo, solijo, premešajo in popapcajo, zraven pa svež kruh, vino....in žur do jutra.....Joj ste mi napravili skomine ANJA
21. okt 2005 14:33
Dragička me je prehitela za 11 sekund...hahahaha ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Milijonska juha