15. nov 2008 22:00
Evo mene Vandolina! No, jaz sem popolnoma zabluzila te zadnje dni. V sredo sva imela z možem sadni dan in prepričana sem bila, da sledi spet B, Š, OH, sadni in kot zadnji vodni dan. Ker pa je bila luna, sem se odločila, naj ima v četrtek mož pač po redu B dan, jaz bom imela pa izrednega vodnega zaradi lune. In kaj ugotovim zvečer? Da je bil v resnici v četrtek zadnji vodni dan. Jaz sem bila torej čisto po redu, moža sem pa zaj...... Zato sva se odsločila, da bo mož normalno končal jutri z OH dnevom, imel v ponedeljek kot zadnji dan vodni, jaz se mu pa solidarnostno pridružim.
V torek torej štartam z drugim delom. Knjigo že imam in če prav razumem, gre takole: v prvem delu si sledijo dnevi B, Š, OH, sadni, B, Š, OH, sadni... za večerjo vedno jemo pol kosila. V drugem delu je zaporedje B, Š, Š, B, OH, sadni, B, Š, Š, B, OH, sadni,... ampak velja to le za kosilo, za večerjo jemo praktično karkoli, "prepovedana" kombinacija v enem obroku pa je B+Š. Sem prav razumela? Prosim Vandolina popravi me, če se motim.
In še sporočam moj končni rezultat (en dan pred koncem): -14kg!!! Štratala sem z 87kg, končala pa z 73kg. Cilja sicer nisem dosegla, ampak sem zadovoljna. Časa je še dovolj, nadaljujem z drugim delom, potem pa še enkrat prvi del.
Punce, držim pesti za vse in vsako posebej!
Issi