Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

14. mar 2008 10:28

A bo katera danes z Ob 11.46 nastopi prvi krajec - dan za hujšanje (beri: nalivanje z vodo in čaji do jutri 11.46. Pa na zdravje

s.marinka4  

član od: 12.12.2007

sporočila: 121

14. mar 2008 11:49

Kristalka , fino bi blo se držat lunce, da nam gre še kaj dol, sam kaj ko nas tako hitro kaj premami , se oglasim, tekom dneva. Ja , podpis pa je uspel - Kristalka ti si genij. s.marinka4

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

14. mar 2008 12:49

sicer nisem na ločevalni (sem lani po ločevalni dala nekaj kil dol) no, dobri dve kili bi še odvrgla - in tako sem se danes odločila, da se po tem krajcu nalivam z vodo. ker jih nekaj v okolici hujša z javorjevim sirupom, se bom jaz namesto samo z vodo, tudi danes malo s tem sirupom nalivala. za ločevalno sedaj nimam volje, ker ni toliko kg za zgubit. vendar pa punce, držte se. klavdija

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

14. mar 2008 14:26

Pozdravljena dekleta Opažam, da se vse več punc pripravlja na morje, plaže, sonček, kopalke in hot oblačilca. Posledično nas je vse več in več na tem forumu. Jupiiiiiiiiii... Pa da še malo "zabluzim" o svojem ločevanju. Dopoldan sva se s prijateljico razvajali v savni in mi je resnično prijalo, saj mi je zadnji teden kar nekako mrzlo. Pa še ta rdečo teto čakam in sem izkoristila čas in pregrela telo . Pa še neke ideje o nakupu novega kolesa in (pazite to) rolerjev, sem dobila med pogovorom. Jaz, ki sem čisti anti športnik Drugače sem pa danes na OH dnevu. Zjutraj sem (kot ponavadi) pojedla dva kivija in eno miceno pomarančo, v savni sem se cartala z ogromno vode, po plavanju oziroma med počitkom pa sem "zmazala" par sočnih . Pravkar sem si naredila porcijo grahamovih špagetov s kitajsko zelenjavo in med čakanjem, da se malo ohladijo, pišem tele vrstice Še malo berivke si bom privoščila in bo kosilo popolno No, da še napišem gospodični -piki odgovor na vprašanje koliko časa sem jaz na ločevalni Draga -pika, dolgo, dolgo, morda predolgo. Začela sem vsa zagnana 12.11 in bila zelo, zelo pridna potem pa so me decembra "požrli" vsi narezki in dobrote. No, kot da to ne bi bilo dovolj, smo v naši družini praznovali božič in novo leto še na začetku oziroma sredi januarja in se nekako spet nisem "spravila v red". Potem sem se vrnila nazaj in zelo hitro spet "zabluzila", sedaj pa sem spet tu . Začela sem pri 168 cm in 67kg No, sedaj še vedno merim 168 cm tehtam pa dobrih 61kg. Jaz sem (pre)zadovoljna, nisem pa dober zgled kar se prehranjevanja tiče. Ali pa, kaj pa vem... Tele podarjam darji-, ki si jih je že včeraj za danes zaželela, jaz pa grem ham ham blažkaa

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

14. mar 2008 17:36

Blažka, mislim, da si lahko kar zadovoljna s svojo težo - glede na tvojo višino znaša tvoj ITM 21,6 (ITM normalne teže je med 18,6 in 24,9) Saj vem, to so izračuni, najvažnejše pa je, kako se človek počuti in če meniš, da je kakšna kilca še odveč, jo je pač treba skenclat, a ne?

yoy  

član od: 7.1.2008

sporočila: 58

14. mar 2008 17:50

HELLO Darja hvala mi je nekak ratalo ampak slik pa še nikakor ne štekam.No pa saj bom še raziskovala. Drugače pa imam danes OH dan ki se ga nisemdržala in sedaj me grozno boli trebuh in nisem za nikamor drugam kot za v posteljo zato zaenkrat čao

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

14. mar 2008 18:20

LP Danes pa sem bolj pozna...pa še nisem nič naredila,sem pa bila 2 uri na kavici s kolegico pa sina sem peljala h verouku(komaj)....pa sosedovega fanta na karate...... Zdaj pa hišna opravila.Imam sadni dan in sem pojedla samo dve jabolki,ker za druga še ni bilo čas,bom pa zdajle eno skledo solate,pa bo.. Se javim kasneje,jutri gremo že zjutraj v "hribe"kot rečem jaz vikendici,seveda delat,kaj pa druga. Sem pa vikend prosta (imam super šefico) tak da danes lahko mal potegnem...(v večer z delom).

darja-  

14. mar 2008 18:21

Blažka hvala za češnje so bile zelo okusne...

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

14. mar 2008 19:32

Punce serbus! No, moj "mesni" dan je minil Sem za kosilo pojedla eno piščančjo hrenovko-popečeno in solato iz paradižnika in kumare, zraven pa kos kruha. Večerja pa je bila kašica iz sadja (banana, jabolka, hruška, jagode, brez sladkorja), seveda nisem vse spila sama, ampak ok. Ne vem, če se vam tudi to dogaja, ampak jez sem tak "luštična", zmeraj se mi nekaj lušta, kar ne smem. Jutri pa si bom pripravila riz z zelenjavo ali pa pečen krompirček, odvisno kaj mi bo bolj pasalo Lepo spite! kratkolaska Sporočilo je spremenil(a) kratkolaska dne 14. mar 2008 19:33:27

darja-  

14. mar 2008 21:05

Dober večer. Kratkolaska zakaj pa nisi imela iste večerje kot kosilo?? Bistvo te diete je da se držiš vsaj malo reda,ti pa si za večerjo naredila kar orng mineštro... Pa če ti ustreza tako je menda tudi prav a ne? Jaz pa sem danes na sadju in moram priznat da sem kar lepo lačna sanjam kaj tako dobrega... Pa lahko noč...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti