Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rakica07  

član od: 9.1.2014

sporočila: 15

16. jan 2014 10:49

Dober dan!

Pia dobrodošla!

Jaz sem 15/90 in -3 kg glede na to kako sem čez vikend grešila sem pozitivno presenečena.

Danes imam OH in bo na vrsti špinačni burek

Včeraj sem nabavila termo posodo in jo sprobam jutri, si bom doma zelenjavno juho naredila in jo prinesla v službo. Piše da zadrži toploto do 12 ur.

Rakica07

Rakica07  

član od: 9.1.2014

sporočila: 15

16. jan 2014 11:21

Emelie

0,5 lit je 23 eur, 0,75 lit je 27 eur, jaz sem vzela ta večjo. Sem enkrat preko e-buya vzela 0,5 lit za 11 eur samo je bila kvaliteta bolj tako-tako, je bila hrana po 4 urah že skoraj čisto hladna.

Bom jutri poročala kako se obnese.

Rakica07

bršljanka  

član od: 13.11.2011

sporočila: 82

16. jan 2014 11:23

Danes ima OH dan. Za kosilo bodo tortilje, polnjene z dušeno zelenjavo, zraven pa zelena solata. Za večerjo pa dve palačinki z marmelado.

Lep pozdrav novim in starim.

bršljanka

barbsrec  

član od: 11.9.2013

sporočila: 25

16. jan 2014 11:41

ojla,

tudi jaz danes OH dan! Za kosilo zeljna solata in pica samo s paradižnikovo omako. Za večerjo ostanki od kosila in kaj sladkega!

barbsrec

katiiika  

član od: 8.1.2014

sporočila: 30

16. jan 2014 13:24

Hoojlaaa punce, in dobrodošle vse nove :)

kako smo kaj danes? Moj dan je danes škrobni. Za zajtrk pomaranča in kivi, za kosilo sem naredila pečen krompirček s čebulo ter korenčkom, zraven pa narezn paradižnik. Za večerjo pa še ne vem, se še odločam :) Danes je vadba bolj na stranskem tiru, ker mam nenormalno hude menstrualne krče, tako da bom jutri kaj več potelovadila.  Kaj kuhate dobrega?

Želim vam lep dan.

katiiika

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

16. jan 2014 16:08

Eh, jaz pa danes v grehu- kos pizze na škrobni dan ne ob 10.uri, ni bil ravno po planu, pa dobro, no. Ob pol4 pa kuhana zelenjava (brokoli, cvetača, grah fižol, korenček) in krompirjeva solata s kislimi kumaricami. Zdaj se pa ne morem premikati, zato bom verjetno večerjo izpustila. Pijem pa Donat, ker ...khm.

marjja

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

16. jan 2014 18:12

Nej me  , če razumem tole vašo ločevalno. Bolj ko vas čitam in skušam razumet, bolj sem .

Vanja

barbsrec  

16. jan 2014 19:47

ojla, jaz sem tudi napokala. Danes na OH dan sem imela pico s paradižnikovo omako, sem tokrat kar kupila testo, sicer ga sama pripravim iz polnozrnate moke, samo sem pozno prišla domov. Za večerjo sem pojedla še ostanke in nekaj čokolade na vrh. Ti OH dnevi so mi postali težko pričakovani, ker imam sicer res ful rada sladko in pol komaj čakam, da pride ta dan.

marjja, glede prekrškov s pico te čist razumem. Tudi meni je ful težko, ko pridejo razni obiski ali mi gremo na obisk, te čist čudno gledajo, če rečeš, da si na dieti in pol še hitro kak deci vina zraven itd. In je že vse narobe. Tako da meni se načeloma ne zdi težko se držati diete, če sem skoz doma, da si lahko tudi sama kuham oz. pač prilagodim kosilo. Če pa kam gremo, in naslednji teden začnem z poskusno na novo službo, pa sploh ne vem, kako mi bo to ratalo. Kako ve to rešujete z obiski?

Rakica07 super za posode. Poročaj kako se obnesejo. Samo cena pa je huda

barbsrec

barbsrec  

16. jan 2014 19:50

zdaj sem brala ta link, ki ga je poslala marjja. Kaj ve se tega kdaj se lahko pije voda držite? Ker tega pa res nisem vedela, da dve uri po jedi ne bi smela pit? Jaz se skoz z vodo nacejam!

barbsrec

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti