Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

25. mar 2013 9:33

Danes sem šla preračunavat dneve in ugotovila, da sem nekaj zamuštrala, da bi že moral biti vodni dan v četrtek?!'. Hja, bo pa jutri, oziroma bosta kar 2 sadna dneva zapored.

Take torture pa mi ni treba prenašati za teh 5 kilc preveč!

marjja

marec  

član od: 16.12.2009

sporočila: 208

25. mar 2013 11:50

Jaz sem si tudi prilagodila, da sem imela vodni dan na soboto, ko sem doma in imam wc blizu

Tako, da se ne obremenjujem veliko s temi zadevami.

Všeč  i je da sem se naučila pravilno in pa redno jesti. Kilce bodo pa tud počasi šle dol, pa kukr kol.

Lep dan vsem

marec

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

25. mar 2013 15:51

Danes ŠKROBNI dan.

Kosilo: regrat z jurčki in krompirjem.

Večerja: gosta regratova juha.

Zaenkrat še brez prekrškov,tehtam se ne,ker me potem tehtnica "ujezi". Vidim po obleki,koliko sem shujšala.

Spravit moram dol 5-6 kg,ker jih brez veze nosim na sebi.

Lp Vsem!

linolina

marec  

25. mar 2013 16:02

Ja ni vrag, da sem v službi morala probat krofke ki so bili pripravljeni iz mešanice mok.

Tako da sem grešila z 1 krofkom v  velikosti maffina in arašidi v lupini, ker načeloma ne jem prigrizkov.

zvečer je k sreči vadba da porabim teh odvečnih 700 kcal.

Kaj čem, vem da ne bi smela, ker sem komaj 2,3 kg izgubila v 4 tednih tako, da gre počasi dol.

Še 3 kg mi je ostalo, tako da imam še 50 dni za njih.

marec

muši13  

član od: 14.2.2009

sporočila: 54

25. mar 2013 20:27

jaz sem danes grešila..za večerjo sem pojedla celo škatlo rafaela 

sam bili so pa dobri 

še sreča, da je danes OH dan, jutri pa res sami vitaminčki

muši13

marjja  

25. mar 2013 20:33

Ah, vse smo grešnice, kaj čemo!!

Mi smo tudi imeli šamrolce na mizi v službi, na sadni dan res pašejo, ja, seveda... pol kile več kot prejšnji teden je pokazala frdamana vaga!! Ampak do večera sem bila pridna, jutri bom pa še bolj. (ja, seveda..)

Sicer pa se ne sekiram, počasi leze dol, dobro se počutim, jem pol manj kot prej in večinoma res zelenjavo. samo tale sneg me pa spravlja ob živce, čisto sem se polenila. Gibanja mi pa res manjka.

marjja

Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 25. 2013 20:35

marec  

26. mar 2013 8:56

Oh punce moje, nič se sekirat, saj bo šlo dol, meni se je tudi včeraj popoldan prilimal čokoladni maffin,

pa kaj potem. Vadbo smo pa tud izpustil k je mož ostal  bolnici in bo operiran, tko, da mi je čokolada prov pršla za živce mirit. Čeprav je bil škrobni dan.

Danes pa 2 dni sadna dneva zaporedoma, ker sem itak sama doma

zajtrk - pomaranča in kivi

malica pomaranča jabolko

kosilo jabolko

večerja pečeno sadje.

marec

Katarina80  

član od: 16.4.2012

sporočila: 66

26. mar 2013 14:54

Pozdravljene,

oglašam se še jaz. Na ločevalni dieti sem sedaj že tri teden in se jo pridno držim. Sem povratnica in tako pridno se je še nisem držala.

Opažam, pa da mi gredo sedaj kile najbolj počasi dol. Res je, da je gibanje bolj tako, ampak vseeno.

Je mogoče to opazila še katera. Do sedaj sem uspela izgubit malo več kot dve kili. Tako kaže tehtnica, hlače so ohlapne okoli stegen, spopast se bom morala s trebuhom.

Zadala sem si, da se udeležim dm-ovega teka in ga uspešno premagam. Trenirat bo treba začet :)

Lp,

Katarina80

marjja  

26. mar 2013 16:49

Pozdravljena, Katarina80, v naši "grešni" družbi. Če si brala zadnjih par strani, lahko vidiš, da smo bolj ali manj pridne, kilce pa zgubljamo pač temu primerno. Sama vidim, da je gibanje še bolj pomembno, kot pa dieta, prve 3 tedne sem bolj gibala in izgubila 3 kg, zdaj lenarim in se ne premakne kaj prida, 1 kg goredole.

Danes namesto vodnega dne sadni dan s pečenimi jabolki, ter porovo juho (+ 3 kocke krompirja), do večera pa še vroč čaj in kake rozine.

marjja

marjja  

27. mar 2013 7:54

Do solz smo se nasmejali, ko smo po rekreaciji praznovali rojstni dan in sem pojedla 3 breskvice- pecivo, saj imam vendar sadni dan!

Danes pečene piščančje prsi, kuhana zelenjava, solata, večerja pol kosila.

marjja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti