7. mar 2013 8:36
Pri meni pa danes samo sadje in voda
Recimo da bo na jedilniku
Kaj pa pravite na solato bi lahko jedla zeleno solato seveda brez kakšnih dodatkov samo začinjena z malo soli kisa in bučnega olja.
lp
-pika
7. mar 2013 8:36
Pri meni pa danes samo sadje in voda
Recimo da bo na jedilniku
Kaj pa pravite na solato bi lahko jedla zeleno solato seveda brez kakšnih dodatkov samo začinjena z malo soli kisa in bučnega olja.
lp
-pika
7. mar 2013 10:50
Seveda lahko,
jaz vedno jem solato z bučnim oljem in balzamičnim kisom.
marec
7. mar 2013 11:48
Jaz zmerom jem solato s soljo, kisom in bučnim oljem. Sicer pa knjižica Rina pravi, da več kot želimo shujšati, manj olja in soli ter sladkorja uporabljamo, logično.
Jaz, ki se ne mislim na zobe vreči zaradi 6 kil, hujšam tako, bolj počasi, z občasnimi grehi, uporabljam sicer kokosovo maščobo, zrezek spečem na malo maščobe, namesto dušim, vzamem tudi kak svinjski masten kos, ipd. Pač kombiniram tako, da je meni fajn. V 14 dnevih sem spravila dol 3 kg, zdaj bo verjetno šlo pa bolj počasi. Tudi v redu!
Če pa želiš bolj rigorozno dieto, pa seveda ješ samo "travo", brez vsega.
Danes zelenjavna juha z vsem, kar je bilo v hladilniku: krompir, bučke, koruza, soja, korenje, kos kruha - OH dan. Večerja: pol manj.
marjja
7. mar 2013 12:28
marjja,krompir,koruza in soja pašejo na škrobni dan.
Jaz imam danes 4.dan,sem na sadju,za kosilo zelenjavna juha iz kolerabe,cvetače,korenja.
linolina
7. mar 2013 12:48
Ponovno se javljam. Nekako sem to dijeto spremenila, saj me preveč muči želodčna kislina. Torej ni svežega sadja, ni sladkarij, ni kave. Žalost!
Upam, da bom vseeno izgubila še kakšen kg.
Danes imama joto.
Migla
7. mar 2013 13:36
Ups, danes škrobni dan, ne OH!!!
Napisala narobe, jedla prav, oz, še nisem jedla, ob treh bom.
marjja
Migla, to pa res ni fajn. Predlagam, da sadje skuhaš, namesto sladkarij na OH, poješ kako pizzo, oz Rina predlaga tudi kruh s kakim namazom, kave pa itak ne moreš nadomestiti z ničemer (moje žalostne izkušnje.
Upam, da ti uspe.
Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 07. 2013 13:41
7. mar 2013 18:54
Hvala Marjja za lepe besede. Zdaj sem v veliki gužvi, zato se bom oglašala bolj malo.
Migla
8. mar 2013 9:30
Živjo, sem pisala na eno drugo temo, pa ni aktualna, zato le kopiram:
Čao vsem... sem na ločevalni 19. dan. S kako vmesno krizico, malo sem se lovila s tem, kaj se lahko je' in na koliko ur. Prva dva tedna sem jedla le enkrat sadje do kosila, dokler nisem pogruntala, da se je' na 2 uri sadje.... Se pa ne držim tega, da bi jedla isto sadje, saj si večinoma naredim smoothije... dodam nekaj super hrane in to je to.
Odločila sem se, da se pridružim forumu, ker me zanima par stvari. Jaz sem kar striktna, ker imam dosti kg za spravit dol.
Tisti, ki pijete kavo z mlekom, kako to rešujete? Upoštevate mleko beljakovino in ali je za vas kava z mlekom obrok? Kavo pijem s sojinim "mlekom" ali riževim, ali kokosovim. Mleka, kravjega pa ne prenašam.
Opažam pa, da ne zdržim bit lačna več kot 3 ure, sem navajena jest tako že par let. Sem se pa odrekla belim teteninam -že kar par let, kruha skoraj ne jem že tudi par let.
Danes sem bila na OH:
zajtrk : pol banane, bela kava
malica: še pol banane
kosilo: črne testenine, omaka iz bučk, paradižnika, začimbe
malica: par krekerjev
večerja: tortica, kos jedilne čokolade
Patcorn
8. mar 2013 14:55
Danes 20 dan, vitaminski dan... mi prav paše po včerajšnjih OH, jem vsake dve uri, mešano gozdno sadje, v smoothiju z chia, kakavovimi semeni, goji jagode... sedaj popoldne pa že mešam zelenjavo, korenček, kasneje kislo zelje, zvečer mešano solato.
Lp.
Patcorn
8. mar 2013 17:56
Danes so bili mlinci, jutri bo pa grešni sadni dan, ker gremo dame na Sreeebrna krila&Nove fosile, oz. kot je rekla ena dama: Fosilna krila!!! Prej pa večerjica za dan žena.
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike