25. sep 2012 15:29
Oj J04, si se mi kar zasmilila in slabo vest imam, ker grešim kar naprej, oz se ne držim tako strogo, pa vseeno gre počasi dol. Mojih - 4 kile si trenutno stoji na mestu, kake -3 še rabim, pa še 60 dni imam čas.
V svojo obrambo pa naj povem, da se kar veliko gibljem, biciklam, na šihtu sem nonstop na nogah in letam po stopnicah goredole, danes spet odbojka, vsako juto vaje za hrbtenico, 25 min, kar konkretne, v glavnem, pri miru nisem. Pa sobno kolo mi moški spet skupaj šraufajo, ker čez poletje ga dam v klet.
Ti pa imaš še 40 dni časa, brez skrbi, če si res tako pridna bo tistih par kilc kar poletelo dol. Najboljši feeling je pa itak takrat, ko nase navlečeš kako fensi šmensi cotko, ki je prej niti pogledati nisi upala, obuješ nove in greš u lajf!!! Oooo, ni boljšega občutka!!!
Kar pogumno naprej!!!!
Danes ob 12.00 pica na šihtu(samo rezina šunke in sira je bila gor, nooo, to pa ja ni kaj), za pozno kočerjo 17.00 solata s prosom in zelenjavo, ki jo bom našla v hladilniku, zvečer po odbojki pa bom morala spiti kak deci, ker moj dragi časti za RD.
marjja