17. sep 2010 14:55
Danes pa je moj OH - nagradni dan. Malo sem grešila, pa ne preveč, saj sem si za kosilo "privoščila" špagete z dušeno zelenjavo, med katero sta bila tudi grah in koruza ... Za večerjo pa še delam "študijo" SINDY
17. sep 2010 14:55
Danes pa je moj OH - nagradni dan. Malo sem grešila, pa ne preveč, saj sem si za kosilo "privoščila" špagete z dušeno zelenjavo, med katero sta bila tudi grah in koruza ... Za večerjo pa še delam "študijo" SINDY
18. sep 2010 14:40
Ojla ! Po dolgem času se zopet javljam Tudi jaz bi zopet začela, se mi katera pridruži, da imava obe motivacijo? Lep, čeprav deževen dan vam želim ! beba
18. sep 2010 14:45
Lp Beba,Marna in jaz sva pravkar začeli.V bistvu sem jaz danes na 6 dnevu.Tako,da ni prepozno ti kar začni.
Po moji vagi kaže danes dobre pol kile manj
kriznana
18. sep 2010 16:25
Ojla. Tudi jaz začenjam.....spet. Sklatit moram okoli 15 kg. Sem že hujšala z vami in mi je lepo uspelo in sem zgubila okrog 25 kg. samo sem jih zaradi zdravstvenih težav 10 nazaj dobila. Zdaj me pa samo nekaj zanima. Kako naj uskladim nočno delo in dieto, no tri izmene.....dopoldne in popoldne že gre kako pa naj ponoči, ali naj nič ne jem pa potem zjutraj ko pridem domov zajtrkujem sadje in potem grem spat....če ima katera izkušnje, prosim. lp hema
18. sep 2010 17:57
Imam take izkušnje,saj semnekaj časa tudi sama delala ponoči.Jaz sem pač tisti teden menjala dan za noč,res je malo težko od začetka ampak se navadiš.Lahko pa tudi narediš tako kot si sama napisala.Najbolje ,da sprobaš obe variante pa boš videla.Meni sadje pred spanjem ne paše in se mi naredi kar kepa v želodcu
kriznana
19. sep 2010 11:09
Pozdravljena beba, ti kar lepo začni. Tukaj na forumu nas je kar nekaj in vsem je skupen cilj vztrajati in izgubiti kakšen kg. Če bo kriza, kar lepo napiši ... ti bomo pomagale.
Dobrodošla tudi Hema. Berem in vidim, da imaš odlične izkušnje z ločevalno dieto. Sem prepričana, da ti bo uspelo vse skupaj uskladit in izpeljat do konca.
Danes bom imela mesne polpete z veliko zelenjave. Jutri začenjam 4 teden diete.
Pozdrav prav vsem,
SINDY
19. sep 2010 14:54
Lep pozdrav vsem. Rada bi vam vsem čestitala za vztrajnost in vam sporočila, da se izplača. Sama sem z dieto končala pred skoraj dvema mesecema in kilogrami še kar ostajajo na istem. Pravzaprav dieto kar malo pogrešam, sem pa trdno odločena, da jo ponovim spomladi. Držite se in vztrajajte. dreamjob
19. sep 2010 18:39
Dremajob, čestitke. Koliko si pa shujšala? Jaz imam s to dieto res dobre izkušnje. Ker sem se pa vedno veliko ukvarjala z takim ali drugačnim gibanjem (hribi, kolo, tek) in potem zaradi operacije na hrbtenici pol leta nisem mogla nič, sem nekaj kg. nazaj dobila. In to bomo sedaj popravili Danes imam "Donat dan" Jutri pa prvi beljakovinski dan. lp Hema
19. sep 2010 21:42
Ma, kar tko. Sem imela malo preveč čudne hrane zadnje dni, in se mi je prebava malo ustavila. Samo toliko, da uredim prebavo. HemaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Pistacijeve rolice