12. jul 2010 12:19
Res je, zelo pomaga če ločuje še kdo. Moja odločitev za dieto je inspirirala cel kup prijateljev, tako da imamo kar en tak majhen krožek debaterjev o dnevnih obrokih. Karmenka hvala za odgovor, ampak ločevanje kot doživljenjski stil prehranjevanja - niti slučajno. To pomeni nikoli več testenin s parmezanom?!!! Da o kaki francoski restavraciji sploh ne govorim. Ne, ločevanje je zelo lep koncept, kako se navaditi jesti bolj redno, ampak dolgoročno zagotovo ni ne zdrava ne prijetna rešitev. Ta dieta je fantastična, če se hoče človek navaditi reda pri prehrani, ampak zagotovo ni primerna za življenjski slog. Vsaj zame ne. Po koncu nameravam zagotovo ločevati po obrokih še 90 dni. Nato jesti 90 dni normalno in šele nato pričeti z novo dieto. Po mojem mnenju zagotovo ni zdravo vsake 3 mesece zgubljat desetibne kilogramov. Tako je naredilo kar nekaj prijateljev, ki sedaj jedo normalno in vzdržujejo skoraj manekensko težo. Ampak, hvala še enkrat za mnenje, Karmenka. Verjamem, da nekaterim ta način prehrane ustreza, meni doživljenjsko zagotovo ne. Držite se vsi skupaj in upam, da vam ni prevroče. dreamjob