23. jan 2010 22:31
Živjo,
sm nova na kulinariki, pa malce brskam po forumih,..
upam da se ne vsiljujem, ampak vidim da imate ločevalno dieto. Pridne. Tud jaz sem šla čez njo in sm si rekla, da moram nekaj napisati. Zadeva je super če tudi po zaključku ješ še naprej tko, ali podobno,se pri tem kontroliraš in kdaj kakšen dan tudi postiš. Jaz sem začela z 120 kg, padla sem na 92 kg, zdaj jih imam pa 100 že kake 3 leta (pravjo da je treba počas hujšat) :), vmes sm začela najprej hodit potem pa sem začela tudi tečti. Morm rečt da mi počas ratuje zgublat in obdržat kg, ne pa da jih samo nazaj nalagam :) . Je pa res, da se kaj hitro lahko spozabiš ob vseh teh dobrotah, človek potrbuje veliko samokontrole, motivacije in podpore okolice. Fino je da te podpira partner ali cela družina in se ti tudi prilagodijo.
Vidim da imate nekatre težave z vodnim dnem. Verjmite, da bo to samo dobro za vas, meni je še
vedno ostalo da na dan spijem 1.5 l vode in se enostavno ne počutim dobro če je ne pijem.
Meni je vedno težavo delala služba, delam po 12 ur tudi ponoči (pa se zamislite kako je nič jesti 12 ali več ur ponoči), tako da enostavno rabiš še več energije da se ukvarjaš s svojo prehrano,.. ampak kot sem rekla, če so možgančki prepričani v nekaj in imate tak cilj, vam tudi telo ne more do živega.
Dlje časa kot bo preteklo, lažje vam bo.
Čestitam in kar tako naprej!
LP Urlica
Urlica