11. jan 2010 9:18
no tudi jaz se zelo dobro počutim nisem toliko napihnjena, za tehtanje pa sem se odločila ( če mi bo uspelo zdržati ) da se bom šele po vodnem dnevu bom sporočila priv priv
11. jan 2010 9:18
no tudi jaz se zelo dobro počutim nisem toliko napihnjena, za tehtanje pa sem se odločila ( če mi bo uspelo zdržati ) da se bom šele po vodnem dnevu bom sporočila priv priv
11. jan 2010 9:43
No jaz tudi nič ne telovadim.Razen 3x na teden ,ko se peš odpravim na predavanje.Tja in nazaj je za 40min hoje .In to je to .Sej je sobno kolo v sobi ampak....... Počutim se ok ,tehtala se sicer nisem .Me pa hlače ne stiskajo več tako kot prej. Danes pa škrob in verjetno,da si bom naredila kar praženo zelje za kosilo in malo krompirja. kriznana
11. jan 2010 18:43
moj leg magic je že vandrav na sredo dnevne -samo nanj se spraviti je problem saj smo med vikenom se sankali pa 40 minut vlekli v hrib tako da pes ni več hotel zraven ...nekaj dek je že moralo iti dolj.bomo videli naslednjo soboto to mi je nekaj prekrižalo račune. Priv da veš zredila si se ....to ti bom vsak dan povedala dokler se ne zvagaš, pa tehtnico ti bo tamali pokvaril ga bom našuhtala----- torej iz tega sledi stehtaj se še dokler ti tehtnica dela potem pa praviš veš hlače so mi pa bolj prav. gercar
11. jan 2010 19:10
od jutri naprej se vam pridružim tudi jaz-torej,s proteinskim dnevom.... se pa kr malo bojim,da mi bo že kar hitro spodletelo... pozdrav vsem trenutnim hujšaricam..... cheleste
12. jan 2010 8:50
Tudi jaz imam danes proteinski dan, pa ne vem kaj naj jem! Si nisem nič pripravila zvečer tako da nimam nič s sabo v službo danes! Kakšen nasvet za danes? Se mi pa ful lušta nekaj mlečnega! Samo verjetno pride v poštev samo navaden jogurt,...no tudi kakšen sir bi jedla! A lahko zdej za kosilo sir potem za večerjo pa meso? pozdravček! 1katka1
12. jan 2010 9:07
GERCAR tehtnica je na varnem in bom vztrajala do vodnega dne da bo večji užitek ...... hahahahah pri meni pa danes OH tako da zvečer sladkooooooo!!!!!!! priv priv
12. jan 2010 9:10
1 katka 1 - danes lahko ješ meso in mlečne izdelke....če si v službi si lahko komot privoščiš sendvič s klobaso in kakšno solato ali samo paradižnik (še opazili ne bodo da hujšaš ) jogurt pa spih za večerjo...vmes med obroki mora pretečt 4 ure ... Jaz pa imam danes celo krajnsko, eno žemljo in solato...njamiiiiiiiiii kr sline mi tečejo.. se veselim kot mali otrok....mesekkkkkkk NAJA74
12. jan 2010 10:27
Verjetno bom res kakkšen sendvič za malico! poli pa črna žemlja, pa kakšna paprika za vmes! večerja pa še ne vem kaj bo ampak sigurno nekaj podobnega! Danes za zajterk imam pa četrtino pomela, sem mislila, da je kaj boljše to sadje! Pomaranče so še vedno zakon! 1katka1
12. jan 2010 10:55
KATKA MENI PA SE BASA KUHA NAJA74
12. jan 2010 14:29
priv zredila si se tale kombinacija hrane mi ne ustreza tako zelo ker kar naprej spuščam zrak moji piščanjčji zrezki so danes na tapeti njam njam to mi delaj to mi delaj gercarKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko