Ločevanje živil 90. dni - 5. del

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

1. mar 2009 13:12

Danes nisem mogla spati zjutraj in sem potem kar šibala na Šmarjetno goro, je bilo že zjutraj lepo. Vtorek imamo pa uradno drugi vodni dan, jaz sem vmes imela še enega, ker se mi teža nikamor ni premaknila. Se slošimo po vodnem, ko bi bilo zopet malo kg napisat pa lep sončen dan andreja č.

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

1. mar 2009 13:37

Že je 1.marec,pa ne davno je bilo novo leto.Zdaj se pa že fajn narava prebuja. Tudi jaz sem bila dopoldan že zunaj.Ko je pa tak lep sonček,pa je treba izkoristiti vsak žarek.Pa tako prijetno toplo je.Za naslednji teden spet napovedujejo padavine.Upam,da se motijo.Vsaj za Prekmurje so ga dostikrat kiksnili v napovedi. Lep dan želim! renata69 http://renata69.moj-album.com/

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

1. mar 2009 21:04

Vse diši že po pomladi. Mi smo ta vikend uživali v Kranjski gori. Tudi meni čas neverjetno hitro beži. Res ni dolgo od tega, ko smo še zelo zmrzovali, zdaj nas pa topli sončni žarki kar lepo ogrejejo. Škoda ja, ker bo dež. Danes je minilo 37 dni od kar sem na dieti. Tako je bila ta nedelja sadna. Jutri pa bo ponovno nekaj mesa na jedilniku. Še vedno nisem naredila nobenega prekrška pri hrani, pri rekreaciji pa tudi ne popuščam Veliko uspehov v novem tednu sabina69

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

2. mar 2009 9:03

punce,tale naša sabina69 nam je lahko za zgled.Po 37 dneh diete tud enega prekrška,pa še redno telovadi.Sabina,bravo.Pa naj vam povem,da tale punca tud zlo dobr zgleda.Ne vem,kam sploh hujša. Jaz sem kar nekam se izgubila pri tejle dieti,zato danes nadaljujem zelo resno in se bom držala.Tudi telovadit bom začela.Samo še tole napišem,pa začnem. Naja74,midve sva na istem,kajne?Jaz sem si v soboto kupila kavbojke,in se počutim odlično,ker so že eno št manjše.Zato,kot pravim,imam spet več volje. In upam,da ne bom zvečer spet vsa poklapana. Punce s kavice v Mercatorju:upam,da še kdaj ponovimo.Ja,ne bom tako hitro ušla kot v petek.Obljubim Lep dan vsem,kljub kislemu vremenu antaja

cheleste  

član od: 9.8.2007

sporočila: 238

2. mar 2009 9:33

pozdravljeni vsi skupaj... pri nas je danes vremo zelo kislo,kar malo brezvoljno,še dobro,da imam do četrka službo od 9h-21h,da bom zaposlena in manj mislila na hrano. Antaja ti pa kar veselo na telovadbo,čez en mesec bodo kavbojke že ohlapne.... ja,kavico pa vsekakor ponovimo!!! vsem lep pozdravček.... cheleste

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

2. mar 2009 10:03

Hej! Jaz bi pa danes morala met vodni dan, pa ne vem če bom zdržala, ker mi je slabo in vrti se mi. Fantu je tudi slabo in se mu vrti, pa ne vema od česa. Mogoče sma včeraj kaj pojedla. Samo upam, da bo dane sšiht čimprej mino, sem do 15 v službi. tocka

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

2. mar 2009 11:31

Ojla, pozdravljeni! Sem zopet nazaj. Počitnice in smuka uspela 100%. Tudi luna v četrtek zelo uspela -1,5 kg, tudi sadni dan v petek sem se lepo držala, potem pa razpad sistema. Tako, da sem jedla kar vse lepo po vrsti. Res, da sem tudi kurila kalorije z gibanjem vendar se kar bojim iti na tehtnico. Danes se zopet držim diete. Pravite, da imamo tiste, ki smo začele 5.1.2009 jutri drugi vodni dan. Super, bom vsaj malo popravila moje prekrške. V ponedeljek se bom zopet tehtala. Berem, da imate tudi nekatere težave s prekrški. Samo ne smemo obupat. Pohvale pa sabini69in ostalim, katere so res pridne. Imejte se lepo kljub slabemu vremenu. mial

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

2. mar 2009 13:10

oj

Pa je spet nov teden meni zoprni ponedeljek,sej potem mi je lažje ko ga prebrodim ko vem da bo spet kmalu konec tedna.

Ja punce tale naša Sabina69 je res lahko nam za vzgled samo kaj ko jaz nisem ona in nisem toliko trmasta da bi se lepo držala diete,zmeraj me kaj iz tira vrže in dam kaj v usta kar ne bi smela.

Antaja če boš toliko pridna da boš telovadila in se držala boš šla lahko drugi mesec kupit še  manjše kavbojke.

Cheleste zdej se pa morva tudi midve vzet v roke in resno začeti drugače se bova ob naslednjem snidenju na kavici počutili neprijetno ko bosta sabina in antaja preveč sexsi.

Lepo se imejte in vsem sotrpinkam prijeten začetek tedna

-pika   

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

2. mar 2009 15:06

joj pika,iz tvojih ust v božja ušesa.naj se uresniči antaja

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

2. mar 2009 21:04

Razen dveh kapučinov,uspešno prestala sadni dan.Jutri bo bolj napeto,ker je vodni dan.Ampak bomo to tudi prestale,a ne. Moramo!!! renata69 http://renata69.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti